Тежести жилетки за ходене тренировки

Плюсове, минуси и алтернативи за увеличаване на изгарянето и скоростта на калориите

Може да видите предложение, че носите претеглена жилетка за вашите тренировки. Това е добра идея за повечето хора? Като се има предвид, че теглото жилетки често са скъпи, научете плюсовете и минусите на добавянето на това към вашия ходене тренировка съоръжения.

Тегло жилетки не са за всеки

От всички тежести, предложени за проходилки, вездесъщите жилетки вероятно са най-малко вероятно да причинят наранявания.

Допълнителното тегло се пренася, когато тялото естествено добавя допълнително тегло - торса, в центъра на масата. Нямате риск от повтарящи се наранявания при движение и неестествен стрес върху краката, ръцете или глезените, които правите с тежести на глезените или ръчни тежести .

Ако имате проблеми с коленете, глезените, краката, бедрата, е по-добре да тежи по-малко, когато ходите, тъй като всяка килограма добавя повече стрес към тези стави. Претеглена жилетка няма да ви бъде препоръчана. Ако нямате болка или болка, може да се използва претеглена жилетка, но има по-добри (или по-полезни) начини за постигане на едни и същи цели.

Изгаряне на повече калории с тежест жилетка

Колкото повече те претегляте, толкова повече калории изгаряте на миля. Това е вярно, но разликата е малка за всяко количество тегло, което може спокойно да добавите към тялото си. Вместо да добавите тегло към тялото си, трябва само да минете още една минута, за да постигнете същия ефект.

Може да носите раница с раница или хидратация на разходка, която е със същото тегло като претеглена жилетка.

Водата тежи един килограм за всеки пинта, така че един квартал или литър вода е няколко килограма. Добавете теглото на опаковката и други важни неща и лесно добавихте 5 паунда или повече. В този случай не го носите специално, за да изгаряте повече калории, но да използвате вашата вода и най-важното.

Раницата обаче има недостатъци.

Ремъка може да е неудобен и цялото тегло да е на гърба ви, освен ако пакетът не съдържа гръдна каишка и каишка за корема, за да разпределите равномерно тежестта на бедрата, а не на раменете. Претеглената жилетка е предназначена да разпределя тежестта равномерно и някои хора могат да я намерят по-удобно от раницата.

Обучение за скорост с тежест

Претеглената жилетка се използва в много спортове за обучение за скорост. Ако тренирате с жилетката, а след това се състезавате без нея, трябва да отидете по-бързо. Ако вече сте се обучавали напълно за скорост и разстояние и сте постигнали най-добри резултати, тогава това може да е начин да получите по-нататъшно увеличение на скоростта. Но ако все още имате основно обучение за скорост и разстояние, съсредоточете се върху това без да добавяте тегло.

Какво да търсите в претеглена Walking Vest

Ако все още сте убедени, че това е елементът за вас, не забравяйте да опитате, преди да купите. Ето съвети за това, какво да търсите:

Словото от

За повечето фитнес-проходилки няма смисъл да се купува скъп претеглена жилетка. Можете да запазите парите си и да прекарате още една минута или две, за да спечелите същото изгаряне на калории или да подобрите ходенето си, така че да ходите по-бързо и да опаковате повече мили по едно и също време.

Това води до изгаряне на повече калории .

Ако сте имали препоръчано от физически терапевт или личен треньор препоръчано от везни тегло, попитайте ги за препоръки и как трябва да ги използвате, за да получите най-доброто предимство.