7-те най-добри чадъри за пазаруване през 2018 година

Дръжте суха на вашите дъждовни разходки с десния чадър

Шегата между пешеходците е, че ако носите чадър, няма да вали, но ако нямате чадър, ще вали. Ако се предвиди дъжд, чадърът може да бъде нещо, което не искате да напускате у дома си.

Вятърът е едно от най-големите предизвикателства при използването на чадър. Искате чадър, който няма да се срути или обръща вятър. Счупеният чадър няма да ви изсуши.

Хватката трябва да е удобна в ръката ви по време на разходката. Може да харесате традиционното дръжка J или ергономичен дизайн. За съжаление малките ръкохватки на компактните чадъри често са неудобни след няколко минути.

Сладките чадъри са по-трудни за носене, но обикновено имат по-големи сенници и по-добри дръжки. Компактните чадъри се съхраняват добре, но често имат малки, неудобни дръжки и малки, плитки сенници. Може да се наложи да разгледате удобството срещу полезността. Ето добър избор в различни дизайни.

Чадърът Windpro е вятърно тестван до 33 км / ч и е в състояние да устои на обръщане и разрушаване поради вятъра. Има няколко различни размера с различни ширини на дъгата и различни дължини, когато са затворени. Функцията автоматично / отворено затваряне ви позволява да отворите и затворите чадъра с натискане на бутон. Това е удобно, особено ако носите пакет или използвате мобилния си телефон.

Този чадър идва в няколко цвята. Той е водоустойчив и вятър тестван до 55 мили в час. Той има 43-инчов балдахин и по-голяма дръжка за комфорт. Системата "отворена и затваряща се освобождаване" без плъзгане е плюс, тъй като човек, който не е ухапан от чадър веднъж или два пъти?

Големият 58-инчов кожух на Windjammer Jumbo чадър ще ви държи суха, но също така и на 22 инча. Потърсете удобната дървена дръжка с три пръста с кожена каишка. Вентилираното покритие е проектирано да се противопоставя на инверсията във вятъра. Това елиминира най-голямата неудовлетвореност от ходенето с чадър.

Ако искате да вземете чадър заедно като късметлия късмет, за да предотвратите дъжд, най-удобно е да държите малък чадър в опаковката или чантата си. Тези модели са много опаковани, с дължина между 6 и 8 инча, когато са сгънати. Недостатъкът е малък копче за ръчно захващане, когато ги разгънете, което може да бъде неудобно след няколко минути. Това каза, че това са любими, тъй като те лесно могат да се държат настрани или да се носят лесно като палка, след като душът свърши. Те се използват най-добре за къси душове или по-кратки разходки.

Съжалявам, че няма ножица, клечка за зъби или дори джобен нож. Но Викторинокс, една от двете компании от швейцарската армия, прави висококачествени предмети, а този чадър не е изключение. Това е компактен 13 инча, докато автоматично се развие на три етапа. Той има вятърна рефлексна рамка за предотвратяване на инверсия и е направена от титанова сплав за здравина. Прихваната е удобна дръжка от TPR. Тя се отваря и затваря с натискане на бутон.

Класическият дизайнерски дръжка е все още предпочитан от много хора. Това определено улеснява затварянето, за да изсъхне или да скриете, докато сте в автобуса или влака. Този чадър има 43-инчов балдахин и се предлага в разнообразни цветове и модели. Той има дизайн с автоматично отваряне.

Този компактен чадър е много лек. Той е дълъг 11.5 инча и тежи по-малко от един килограм, което го прави много транспортируемо. Той има функцията за автоматично отваряне / затваряне, която е удобна за използване с една ръка, когато носите нещо. Разполага с девет ребра от фибростъкло, подсилени със смола, предназначени да се огъват по време на пориви на вятъра и да не се счупват или обръщат. Платът има тефлоново покритие, което го прави водоустойчив.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .