9-те най-добри продукти за предотвратяване и третиране на периферните блистери за покупка през 2018 година

Дръжте краката си без блистери

Предприемането на мерки за предотвратяване на мехурчета за крака може да ви помогне да направите по-удобно и безболезнено движение. Изпробвайте някои от тези продукти, за да предотвратите и преустановите лечението на блистерите.

BodyGlide е смазка, предназначена да предотврати образуването на мехури и / или изцапване в уязвими области, като краката, вътрешните бедра, спортните сутиени и подмишниците. Той идва в пръчка и се прилага като дезодорант, като не оставя лепкава, мазна или прахообразна бъркотия.

BlisterShield елиминира или значително намалява триенето, което причинява болезнени мехури и износване. Този продукт на базата на силикон не е мазен и може да се нанася ежедневно преди да работи. Тя няма да се разтрие по време на вашето бягане, но лесно се отстранява с малко сапун и вода.

Кремът за предпазване на краката на RunGoo спомага за предотвратяване на мехури и мазоли, като осигурява пропусклива бариера на триене между кожата и чорапа. Кремът съдържа ланолин и баланс на меки и твърди восъци, за да създаде крем за крака, който предпазва краката от увреждане на кожата по време на движение. Потта преминава през RunGoo и е погрешна от работещите чорапи , оставяйки краката ви сухи и удобни.

Блистерните подложки на Spenco 2-ва кожа са хидроколоидни подложки, граничещи с тънък филм, който помага да се предотвратят изсушаването на мехурите. Те поглъщат потта и спомагат за стимулирането на свободен, естествено изцелен блистер.

Носенето на десните чорапи спомага за поддържането на краката ви сухи, но малко поръсване с прах не може да навреди. Просто сложете малко златист прах в чорапите си, преди да ги поставите. Някои добавени бонуси: Прахът помага за неутрализиране на миризмата на краката и също така съдържа специална охлаждаща съставка, която спомага за поддържането на комфорта на краката.

Moleskin може да се използва и за покриване на вече създаден блистер. Това е много по-добър вариант от покриване на вашите блистери с Band-Aids, които са склонни да се движат много и могат да доведат до повече мехури.

Moleskin се предлага в листа, така че можете да намалите размера и формата, които трябва да покриете. След като я залепите, тя остава поставена. Някои състезатели също така поставят moleskin над "горещи точки" на краката си, които са предразположени към мехури, като превантивна мярка. Ако направите това, просто се уверете, че молекулата се нанася гладко (без бръчки) и не е твърде стегнат.

Aquaphor е чудесна алтернатива на BodyGlide и за разлика от BodyGlide, тя се предлага в повечето аптеки.

Чорапите WrightSock Double Layer са предназначени да предотвратят образуването на мехури. Те разполагат с два напълно отделни слоя, които позволяват движение между слоевете. В резултат на това топлина и триене остават между слоевете, а не между чорапа и крака ви. Чорапите "Dri-WRIGHT", многоканални прежди, изплитат влагата от крака, която позволява на влагата да се разстила, което му дава по-голяма площ, от която да се изпарява. Така че краката ви остават сухи и, да се надяваме, без мехури.

Комплекти за медицински приключения Комплектът от блистерни медицини съдържа всичко, което ви е необходимо, за да предотвратите и лекувате мехури, включително лепило от молскин, превръзки, Spenco Second Skin, двойни антибиотични мехлеми, молдопещи, антисептични кърпи и дори малка двойка сгъваеми ножици. Всичко се предлага в лек и удобен комплект.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .