7-те най-добри боксови ръкавици да купят през 2018 г.

Поддържайте ръцете си безопасни и защитени, докато тренирате

Когато става въпрос за боксове от всякакъв вид, ръкавиците са основен инструмент. Преди да ги ударите с най-добрия си изстрел, трябва да сте сигурни, че ръцете ви са защитени. Независимо дали искате да го направите срещу партньор или просто да получите малко количество енергия на торба, има боксови ръкавици, за да пазите ръцете си.

Не всички боксови ръкавици обаче са едни и същи. Те идват в различни стилове, за да ви помогнат да постигнете целите си в бокса, така че не сте готови да хвърлите кърпата твърде скоро. От начинаещи до тези, които се обучават да обиколят кръга в кръга, тук е удар на някои от най-добрите боксови ръкавици на пазара.

От Muay Thai до току-що удряне на чантата от време на време, тези ръкавици от Ringside са навсякъде около солиден избор. Те са снабдени с дръжка и вентилационни отвори в дланта и палеца, за да ги поддържат сухи, а специалната им инжекционна формована пяна ги прави дълготрайни и поддържащи. Те се затварят с кука и контур, което ги прави лесни за бързане и изключване и те идват в различни цветове, за да съответстват на вашия стил. Те са изработени от синтетична кожа, което ги прави чистки.

Повечето рецензенти, разтревожени за тях, казват, че са леки, но все още достатъчно здрави, за да ударят тежки торби, а цената е разумна. Един от тях пише: "Имам двоен КО с качество и цена." Победител!

Пинк не е просто красива, толкова е мощна и когато става въпрос за тези боксови ръкавици от Everlast, предназначени само за жени. Изработени от синтетична кожа, те разполагат с мрежести панели и антимикробно лечение, за да поддържат бактериите, потта и миризмите в залива, но все още пакетират мощен удар.

Те идват с тегло от 8, 12 или 14-унции и работят за спаринг или удряне на тежката чанта. Те са евтини и клиентите казват, че качеството е добро за входно ниво ръкавица.

Ако просто започвате да поставяте шапката си в боксовия пръстен, тези ръкавици от Title са чудесен начин да отидете. Те са достъпни, идват в няколко цвята и размерите (12, 14 и 16-унции) и идват от едно от най-доверените имена в спорта. Макар и доста лесен, основен модел, те са оборудвани с множество слоеве пяна, абсорбираща ударите, за да предпазят ръцете ви и да ви осигурят здрава подкрепа за китките. Те също така имат сатенена облицовка в ръкавиците, които отблъскват влагата и ги поддържат пресни между употребите.

Клиентите казват, че са издръжливи, добре проектирани и страхотни за всичко, от тежки тренировки за чанта до спаринг и кикбокс.

Тази двойка е друг нокаут от доверената марка, Title. Ако искате да се върнете на кръгла с тежка торба, искате твърда двойка като тези. С множество слоеве защита, те са предназначени за сигурност на първо място. Всички те са от външната страна на кожата и имат подплата с гел, за да поддържат ръцете ви удобни, сухи и сигурни отвътре. За да ги поддържат, те имат завързана, регулируема каишка за китка с D-пръстен и затваряне на куката и цикъла.

Стъпка по-напред от основните, ръкавици на входа, това струва малко повече, но клиентите казват, че си заслужават. Докато някои казват, че са по-тежки от пяна ръкавици и да се използват някои използват, по-голямата част от 300-plus рецензенти на Amazon даде тези ръкавици пет звезди.

На достъпна цена това е солиден комплект боксова ръкавица от Contender. Може да не успеете да се върнете около кръга в пръстена от години, но за някои леки спаринг и удряне на чанта от време на време, те са готови за работа. Напълнени с два слоя пяна (мека пяна от памучно влакно от страната на ръката и плътна затворена клетъчна пяна отвън), те получават необходимата ви защита. Подплатата е предназначена да държи ръцете си сухи, а затварянето на куките и цилиндрите за тях е безопасно и спомага за стабилността.

Повечето клиенти им дават високи оценки за осигуряване на добра защита на разумна цена. Един рецензент каза, че е бил треньор бокс за повече от 30 години и "никога не е намерил по-добра чанта ръка за парите."

Когато сте готови да вземете бокса си на следващото ниво с някакво сериозно обучение, тези печеливши обучителни бойни ръкавици са победители. Те идват както с велкро, така и с дантели, и са изработени от висококачествена кожа, ръчно изработени в Япония. Любими сред професионалните боксьори и аматьори, те са ергономично проектирани и построени за години на използване от работа в чантата до спаринг. Много от тях се отнасят към тях като "възглавници", защото защитата, която осигуряват, е толкова значима.

Тези ръкавици определено са повече от инвестиция, но боксьорите казват, че си заслужават. - Наистина златни ръкавици - възкликна един рецензент. "Златният стандарт" и "Няма връщане назад!" Написаха други.

Независимо дали сте в кардио кикбокс, Muay Thai, смесени бойни изкуства или други начинания, където ритате и удряте, тези ръкавици от Санабул са готови за действие. Изработена от изработена кожа, гел-инфузираната пяна предпазва ръцете ви, докато дланта от мрежата им позволява да дишат. Системата за затваряне с велкро поддържа ръката ви стабилна и уникалният дизайн на надлъжната арка се вписва в естествената кривина на ръката ви за най-доброто прилягане.

Тези ръкавици идват в различни цветове и размери, от 8 до 16 унции. Клиентите харесват меката кожа, казват, че те се вписват добре и че те са добра стойност за цената.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .