5-те най-добри начина да останете мотивирани по време на отслабване

Увеличете мотивацията всеки ден, за да отслабнете, да се подготвите

Можете ли да останете мотивирани по време на загуба на тегло? Понякога започваме да губим тегло с диета и план за упражнения, но ние не завършим. Може би външното налягане става преобладаващо или може би не сме готови да отслабнем. Каквато и да е причината, мъжете и жените откриват този аспект на диета особено трудно.

Но вие не сте предопределени за провал. Дори ако сте започнали и сте престанали безброй пъти преди, все още можете да направите загуба на тегло да се случи.

Чрез поставянето на някои важни умения за използване, ще намерите малко по-лесно да останете мотивирани, да се придържате към усилията си за отслабване и да достигнете целта си тегло.

5 начина да останеш мотивиран да отслабваш

 1. Задайте цели и проследявайте напредъка
  Независимо дали запазвате електронна таблица на компютъра си или просто си записвате статистически данни в тетрадка, като държите под око напредъка си, ще ви помогне да бъдете мотивирани. Можете да проследявате теглото, измерванията или индекса на телесна маса (BMI). Зависи от теб. Като погледнете назад колко далече сте дошли, е по-малко вероятно да се върнете към старите навици.
  Освен това, ако държите внимателни записи, ще можете да хванете приплъзване в калориите си или при упражняване на навици, които, оставени неконтролирани, могат да причинят голямо плато или дори още по-лошо, увеличаване на теглото .
  Внимателното водене на записи включва внимателно проследяване на размера на порциите. Храненето на правилното количество храна е най-важният ключ за дългосрочното управление на теглото. Храненето на размера на дясната част на здравословната храна и лека закуска може да означава разликата между дългосрочния успех на загубата на тегло и евентуалния неуспех. Поддържането на дневник за храна е най-добрият начин да се задържите над това, което ядете.
 1. Наградете себе си, за да стимулирате мотивацията
  Един от най-добрите начини да останете мотивирани по време на пътуването си с отслабване е да се възнаградите без храна . Мъжете и жените могат да имат различни награди, които биха могли да се радват. Момчета може да се насладят на един следобед на голф или риболов. Жените могат да харесат нова книга или мързелив събота да гледат филми в леглото. Или може би сте човек, който би предпочел да чете или жена, която обича голф! Така или иначе, открийте какво е това, което ви прави щастливи - без храна - и го настроите като награда за постигане на малки цели по пътя.
 1. Адрес Емоционално хранене и други мотивационни бустери
  За да постигнете дългосрочен успех в загубата на тегло , ще трябва да се справите с емоционалните хранителни навици, като зададете някои важни въпроси: Преяждате ли, когато сте ядосани? Чувствате ли се за допълнителна порция десерт, когато се чувствате разочаровани или тъжни?
  Да бъдеш честен със себе си е единственият начин да получиш истинската мярка за емоционалното си изяждане . Без да се изправяте срещу тях, винаги ще бъде по-малко вероятно да контролирате теглото си. Запишете си бележките в списанието за отслабване за чувствата си, когато ядете. След това отделете време, за да прегледате дневника и да потърсите шаблони, които може да се справите и промените.
 2. Отидете в атаката и подгответе за саботаж за хранене
  Винаги ще има хора, които да ви насърчават да излезете от диетата си "само веднъж". Това не е проблем, докато "това веднъж" не се случи отново и отново. Ако всеки път, когато видите някой, който излезе от диетата си, може да означава, че трябва да се дистанцирате или да говорите сериозно с тях относно усилията Ви за отслабване.
  Налягането на връстниците не свършва, когато остареете. И това не засяга един или друг пол. Всъщност, мъжете са склонни да изпитват по-голям натиск да ядат "мъжествени" порции или храни, които се възприемат като по-мъжествени, като прекомерна пържола или бургер. Но можете да планирате нехранителни дейности с близки и да работите упорито, за да устоите на изкушението, когато се намирате в среда, където храната е част от тържествата.
 1. Използвайте медицинска мотивация, за да останете на линия
  В неформално проучване на читателите 65% от читателите заявиха, че губят тегло в името на изяви. Само 35% казват, че го правят за своето здраве. Този факт е изненадващ, като се има предвид въздействието, което загубата на тегло може да има върху здравето и цялостното качество на живот.
  Избледняващите изпълнения. Пожеланията за загуба на тегло ще умрат. Щом за известно време сте имали определен размер, тръпката от опитването на дрехите в новия ви гардероб ще започне да намалява. Пазаруването извън магазин с плюс размер ще бъде вълнуващо само толкова дълго. Така че, говорете с Вашия лекар и попитайте как загубата на малко тегло може да промени здравето ви.
  Когато трябва да останете мотивирани да се придържате към новите си навици за хранене и упражнения. Помислете за ползите за здравето от постигането на целта си . С достигането и поддържането на по-здравословно тегло, има по-голяма вероятност да живеете по-дълъг живот с по-малко медицински проблеми. Носенето на по-малък размер е само черешката върху тортата. По-щастливият и по-здравословен живот е крайната награда.

Слово от

Ако загубата на тегло е лесна, тогава никой няма да трябва да отслабва. Факт е, че отслабването е ужасно трудно и се опитва да управлява ежедневната мотивация е най-трудната част. Вземете отговорно лице и прегледайте някои от тези мотивационни бустери заедно. Развеселете се и се придържайте една към друга. Предимствата са на стойност, ако можете да останете на линия.