8 начина да останеш мотивиран

Лесно е да се каже, че се опитвате да отслабнете, но е толкова трудно да останете мотивирани. Ако искате резултати, имате нужда от мотивационни съвети, които да ви държат в дългосрочен план и аз ги имам! Това са най-добрите начини да останете мотивирани в хода на пътуването си със загуба на тегло.

Задайте реалистични цели и очаквания

Планира да загуби 20 паунда за един месец?

Освен ако не сте състезател на "Най-големият губещ" , малко вероятно е да направите това. Нереалистичните цели всъщност ви създадоха за провал; няма да останете мотивирани да продължите, когато не се получи.

Ако прочетете за диета или план за упражнения, обещаващи свръхскоростни резултати, напомняйте си за думата, която всички сме чували милион пъти: "Ако изглежда прекалено хубаво, за да е истина, вероятно е!" Загубата на тегло е маратон, не спринт и трайни резултати отнеме време и усилия, така че да получите истински!

Дръжте дневника на вашите успехи

Като колекция от снимки напредък е страхотен начин да запазите духовете си високо! Едно проучване дори показва как фото дневникът може да поддържа мотивацията на диетолозите, което ги прави по-склонни да достигнат целевото си тегло.

Има смисъл. Когато погледнете тялото си в огледалото всеки ден, е трудно да се види разликата. Но с фотографското доказателство за това, което изглеждахте преди и след (и по време на пътуването), пътуването ви за отслабване ще ви покаже колко далеч сте дошли.

За още по-голяма мотивация, публикувайте снимките си в социалните медии, за да ги споделите с поддържащи приятели.

Насладете се на това, което правите за упражнения

Ако мразите бягането по неблагодарна, има шансове, няма да го направите. Трудно е да останете мотивирани, ако една дейност се чувства като изтезание! Но има добри новини: Упражнението идва в толкова много форми; просто трябва да намерите нещо, което обичате!

Искате да танцувате? Разгледайте класове Zumba или онлайн видеоклипове. Желаете ли да стиснете в някакво добро време на приятел? Набирайте пъпките си за ежедневна разходка и разговори. Не сте сигурни откъде да започнете? Вземете график за клас от местната фитнес зала и вижте дали някоя от опциите ви интересуват. Понякога вдъхновяващият инструктор е мотивацията, която трябва да вземете в класа! Намерете тренировка, с която наистина очаквате, и мотивацията няма да бъде проблем.

Получете пълноценна почивка

Това може да изглежда като невероятен съвет за мотивация, но работи. Защо? Когато сме уморени, способността ни да мислим неподвижни и нашите емоции поемат. И кой не е стигнал до една пинта от сладолед, когато се чувства дръзко? Сериозно сънят може да бъде изненадващата причина, поради която не губите тегло !

Бъди нагоре!

Намирането на партньор в усилията Ви за отслабване ще направи огромна разлика във вашия успех. Да имаш някой, който да те държи под отговорност, е изключително мотивиращ. По-малко вероятно е да пропуснете тази тренировка, ако знаете, че вашият приятел разчита на вас, нали?

И дори ако нямате някой, с когото да загубите, можете да намерите подкрепа от цял ​​свят, благодарение на социалните медии. Има толкова много вдъхновяващи групи за отслабване във Facebook, на които можете да се присъедините.

Включете се!

Награди себе си

Кой не е мотивиран да постигне обещанието за награда? Изберете нещо, което съответства на успеха ви за загуба на тегло. Капка размер панталони? Купете си нов чифт дънки! Болки в мускулите, защото работите здраво? Звучи, че си спечелил масаж. Има дори приложения и групови предизвикателства, които обещават финансови възнаграждения за успех в загубата на тегло ... Поставете парите си там, където е устата ви!

Не живейте или умирайте по скалата

Да, мащабът е най-осезаемият начин за следене на загубата на тегло, обаче, поставяме прекалено много тегло (смисъл на думи) в числата. Много от факторите оказват влияние върху теглото ви, като например колко вода сте пили в този ден и колко натрий сте консумирали предишния ден.

Ако се претегляте ежедневно, може да загубите мотивация. Препоръчвам да вземате същото време веднъж седмично, за да се претегляте. Носете подобно облекло, когато претегляте. И наистина да схванете напредъка си, използвайте други неща, като приспособлението на дънките и снимките, които споменах!

Не бъди перфекционист

Отърви се от това общо или нищо отношение. Ужасно е за мотивация. Когато целите станат невъзможно твърди, ние се отказваме. Едно неизбежно приплъзване и вие ще искате да хвърлите кърпата.

Не бъдете така. Бъди добър към себе си. Ти си само човек, в края на краищата! Загубите са нормални. Не е нужно да се отказвате от всичките си любими храни при диета; това е общ мито за загуба на тегло . Не забравяйте, че и загуба на тегло ще стане по-лесно .

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!