30 дни до перфектно упражнение за пилатес

Изградете уменията си с тези упражнения преди тренировка

Пилатес театър упражнение е част от класическата Pilates мат последователност . Известно е, че хората са предизвикали повече от 60 години. Така че не се чувствайте сами, ако откриете, че това упражнение е трудно.

Независимо от това, тийзърът е упражнение, което си струва да научиш. Това изисква много сила, гъвкавост, контрол и баланс - всичко, което обичаме да развиваме в Пилатес. Teaser, когато се прави правилно е една от тези упражнения Пилатес, който попада в категорията на плоски стомашни упражнения, както добре.

Изграждане на пилатес

Снимки на Хил Крийк / Гети изображения

Когато упражненията на Пилатес, като театър, са трудни, те помагат да ги погледнем по отношение на това, което е свързано с други умения, други упражнения от Пилатес могат да ви научат за това, на което работите.

В тийзър например, лесно можем да намерим части от гръдния кош, сто, ролката и двойния по-нисък лифт. Можем да открием повече, но те ще започнат. Вижте съветите и връзките към инструкциите за тези упражнения в по-добрия тийзър в програмата за 30 дни по-долу. Чрез поставянето на тези тренировъчни упражнения в редовния тренировъчен цикъл на Пилатес, вие непрекъснато ще изграждате силите и уменията, които трябва да направите, за да направите пълен тийзър.

Започнете с ученето на едно-крак тийзър

Анджела Копола / Гети изображения

Промяната на тийзайзера, като държите едно коляно наведено, стъпало на земята е много добър начин да практикувате тийзър, докато се изграждате до пълна тийзър. Това е малко по-лесно, но можете да практикувате всички критични части на формата на тийзърите.

| Повече ▼

Практикувайте издигането на гръдния кош

Бен Голдщайн

Гръдният асансьор ще ви даде горната сила, която ви е необходима в тийзър. Тя също така ще ви позволи да практикувате дължината на гръбначния стълб и дъха, които инициират движението, както и съчленената ролка надолу.

| Повече ▼

Практикувайте Pilates Hundred

Бен Голдщайн

Пълното тренировъчно упражнение започва да лежи, точно както сто. Вие отивате направо през Pilates сто позиция по пътя си нагоре в пълен teaser. Тийзър просто продължава да се захваща и да се търкулва ... Стотата също ще ви помогнат да изградите много сила за театъра. Промяната на стоте, като се огъват коленете до масичката, ще бъде полезна.

| Повече ▼

Практикувайте преобръщането

Бен Голдщайн

Не много хора смятат, че преобръщането е по-лесно от тийзъра. Но преобръщането е прекрасно упражнение, а тийзърът има същия вид гръбначни артикули на горната част на тялото, които се развиват. Преобръщане също ще ви помогне да практикувате, като държите раменете си надолу, а раменете ви се утаяват в теб, докато излезете.

Забележка: Едно от предизвикателствата за хората, които се търкалят, е, че краката им летят нагоре. Съжалявам да кажа, че това не е корема-извадени-корема-мускулна-задвижване на краката, ние отиваме в тийзър. Ако имате летящи крака или други предизвикателства с преобръщане, моля вижте Master the Roll Up. Можете също така да практикувате предварително упражнение, подкрепено с връщане назад , за да получите много умения за тийзър и да се преобърнете.

Практикувайте долния лифт с двоен крак

Бен Голдщайн

Това е мястото, където ще продължите дълъг път в развиването на горната аб-издръжливост и ниската ab-сила, която трябва да извадите тези крака нагоре в тийзър.

| Повече ▼

Поставете пълния тийзър заедно

rolfo / Гети изображения

Направил си единствения тийзър, така че ти си по-голямата част от пътя! Преди да влезете в пълния тийзър, разгледайте няколко други качества на тийзъра.

Пълните инструкции за тийзър

Ашли Корбин-Теич / Гети изображения

Започнете да легнете, ръцете покрай страните ви. (Връщайки се към живота чрез Contrology, Джоузеф Пилатес учи това упражнение като начало на заседанието. Намирам за по-лесно да намеря лъжичката, като се започне да лежи, но ако знаете седешената версия, това е добре.)

  1. Разтеглете краката си под ъгъл от 45 градуса (можете да започнете и с крака, разтеглени за по-напреднала версия)
  2. вдишвам
  3. Издишайте: Удължете гръбнака си, за да кипнете леко на главата си и започнете да изваждате коремните мускули нагоре и нагоре, така че горната част на тялото ви да започне да се търкаля. Едновременно с това вашите ръце се приближават до паралелни крака. Върхът на пръстите достига до пръстите на краката, но раменете остават надолу.
    Това е скок. Енергията се движи нагоре и надолу по гърба с усещане за дължина на подкрепа по гърба на краката ви.
  4. Вдишайте, когато дойдете на върха и отворете гърдите си, като леко повдигнете главата си, за да изразите дължината на гръбнака си.
  5. Издишайте да се търкаляте. Започнете от ниското ниво на абсорбция и контрола на употребата, като се спускате последователно по гръбначния стълб. Дръжте краката заедно. Помислете за свиване на средната линия.
  6. Повторете три пъти.

Teaser е класическо упражнение за пилатес мат. Йосиф Пилатес го учи малко по-различно в началото на седене и вдишва на ролка - в книгата си " Връщане към живота чрез контрола" . Някои смятат, че това е малко по-трудно. Може би следващата ви стъпка.

Тийзърът се предхожда от страничния удар и последвано от хип-ход в класическата последователност на Пилатес.