One Leg Teaser Пилатес Мат Упражнение

Тийзърът е едно от тези коремни упражнения, които наистина ни показват дали работим абсолютно по симетричен начин. Тя изисква координация и баланс и бързо ще ви помогне да развиете ядрото си.

1 - Едно крака - Пилатес Мат Упражнение

Анджела Копола / Гети изображения

Тийзърът е трудно, но си заслужава. Това е бързо пътуване до плосък ABS и по-важното е, че е добър строител на якост . Потърсете тийзър, за да оспорите баланса и симетрията си. Работените мускули включват корема, задните мускули и глутей максимус на бедрата.

Имайте предвид, че Teaser трябва да се изпълнява гладко, с контрол. Прегледайте принципите на Пилатес, за да разберете важността на гладкото движение.

Пълният пилатес тийзър е още по-трудно, като двата крака са удължени. Препоръчвам обаче първо да опитате тази версия. Дори да знаете Teaser, понякога е добре да се върнете и да проверите основите си.

Какво ви е нужно за един крак

Вие ще имате нужда от мат за упражнения или мат Пилатес. Нямате нужда от друго оборудване. Можете да правите това упражнение у дома, в пилатес студио или във фитнес залата.

Подгответе за тигана на единия крак

2 - Докосване нагоре и надолу

Пилатес за един крак. Westend61 / Гети изображения

Сега, след като сте подготвили и сте в позиция, сте готови за движението за един Leg Legger:

Вдишайте.

Пауза.

Издишайте.

Пилатес тийзър вариации

След това опитайте пълната версия на пилатес. Тя е част от класическата последователност на Пилатес и е известна като трудно предизвикателство за много хора. Връщайки се към живота чрез контрола , Джоузеф Пилатес учи това упражнение. Разработени са вариации и докато той преподава, започвайки от седнало положение, показвам, че започвам от легнало положение.