Най-доброто време на деня за ходене и трениране

Има ли най-доброто време за разходка? Изследвания върху белодробната функция, ритъма на тялото, температурата и нивата на хормоните казват едно нещо - да се упражнява около 18 часа. Но сутрешното упражнение има предимства за подобряване на метаболизма ви през останалата част от деня и за да ви осигури време да упражнявате преди денят е прекалено зает. Изследвайте плюсовете и минусите на това кога да упражнявате.

Утринно упражнение

Има много предимства за получаване на разходки или тренировки сутрин.

Професионалисти:

Недостатъци:

Обяд и прекъсване Упражнение

Ако имате заседнала работа, тя може да направи тялото ви много добре, за да се раздели работния ден с физически упражнения.

Професионалисти:

Недостатъци:

Следобедни разходки и упражнения

Изследванията показват, че следобед (от 15:00 до 19:00 часа) е най-доброто време за упражнения както за представяне, така и за изграждане на мускули .

Професионалисти:

Недостатъци:

Вечерно ходене и тренировка

Възможно е да планирате упражненията си за вечерните часове.

Професионалисти:

Недостатъци:

Най-доброто време за разходка и упражняване

Най-доброто време за разходка? Разходката може да ви помогне добре, ако го направите . Най-доброто време за разходка е времето, което най-добре ще се впише в графика ви, за да можете да го правите последователно. Експертите са съгласни, че това не е времето на деня, което е толкова важно, колкото намирането на времето, което можете да оставите настрана последователно за вашите тренировки.

> Източници:

> Hanlon B, Larson MJ, Bailey BW, Lecheminant JD. Неврален отговор на снимки на храната след физическо натоварване и затлъстяване. Мед Сис Спорт Изпълнение. 2012 22 май. [Ебб пред печат]

> Seo DY, Lee S, Kim N, et al. Утринно и вечерно упражнение. Интегративна медицинска наука . 2013; 2 (4): 139-144. Дой: 10.1016 / j.imr.2013.10.003.