Бейкън хранене факти

Калории в Турция Бейкън, традиционен бекон и въглехидрати

Бейкън понякога се нарича брашно от месо. Той е пълен с вкус от свинско месо, сол, дим и понякога захар или други подсладители. Така че беконът има въглехидрати? А калориите в пуйка? И можеш ли да ядеш бекон на диета с ниско съдържание на въглехидрати? Макар че не винаги е най-здравословният избор на месо, има начини да включите бекон в хранителния си план.

Калории в Турция Бекон и Свинско Бейкън

Турция Факти за храненето на бекон
Сервиращ размер 2 срезове
На порция % Дневна стойност *
Калории 70
Калории от мазнините 54
Общо мазнини 6g 9%
Наситена мазнина 2g 10%
Холестерол 30 mg 10%
Натриев 360 mg 15%
Калиев 0 mg 0%
Въглехидрати 0g 0%
Диетични фибри 0g 0%
Захар 0g
Протеин 4g
Витамин А 0% · Витамин С 12%
Калций 0% · Желязо 0%
> * Въз основа на диета с 2 калории

Традиционният (свинско) бекон обикновено е по-висок в мазнини и калории, отколкото пуешко бекон, но не толкова, колкото може да си представите. Една порция бекон осигурява 90 калории, 7 грама мазнини, 2,5 грама наситени мазнини и нула грама въглехидрати. Калориите и броя на мазнините обаче ще варират от марка до марка, тъй като дебелината на всеки отрязък ще варира от производител до производител.

Обикновено има по-малко калории в пуешкото бекон, въпреки че разликата не е толкова значима, колкото може да очаквате. Има само 70 калории на 2 филии пуешко бекон, но понякога парчетата са много тънки. Когато избирате между различните видове бекон, опитайте да сравнявате подобни размери за всеки продукт. Често филиите от свински бекон са по-дебели и месни.

Колко въглехидрати в бекон?

Много диети консумират бекон като част от плана за ниско съдържание на въглехидрати или кетогенни храни . Тъй като беконът е с високо съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати, храната работи добре в тези планове.

Ето кратък списък с въглехидратите на различните продукти от бекон. Добрата новина е, че основният бекон, пуешкото бекон, истинските бекончета и канадският бекон нямат измерими въглехидрати на порция.

Намерете скрити въглехидрати в бекон

Както можете да видите от списъка, може да купувате продукт от бекон, който има въглехидрати и да не го осъзнаете, ако мислите, че беконът е нисковъглероден. Някой бекон има добавена захар или други сладки въглехидрати, за да му даде този вкус на кленов / захарен охлюв. Вегетарианският бекон може да има въглехидрати, защото е направен от съдържащи въглехидрати съставки.

Например, McCormick Bac'n парчета Bacon ароматизирани бита и Дърки бикини имитация бита са направени от текстурирани соево брашно, което съдържа въглехидрати. Една супена лъжица има два грама въглехидрати.

Вегетарианските ленти от бекон също често се правят с текстуриран соев протеин , така че съдържат въглехидрати. Две ивици от MorningStar Farms Veggie Bacon ленти има два грама въглехидрати.

В случая на тези продукти, въглехидратите не идват от захар. Но за продуктите с бекон на месо, захарта може да се добави като остъкляване или да се инжектира в продукта, преди да се нарязва, за да се придаде сладък аромат. Проверете етикета на всеки продукт с бекон за съдържание на въглехидрати. Избягвайте бекон, който казва, че е остъклен или чете сладостта му.

Когато хранете навън и виждате захар с остъклени бекон, можете да заложите, че съдържате въглехидрати от захарта.

Яйцевият кейк може да използва сироп, съдържащ въглехидрати, за да покрие бекон, така че ще трябва да имате предвид и това.

Можете ли да включите бекон в диетата си?

Имате ли диета с ниско съдържание на въглехидрати? Ако успешно използвате бекон, който не съдържа въглехидрати, трябва да погледнете какво друго ядете, което може да има въглехидрати. Типична американска закуска е карба фест. Тост, кафяви каши, овесени ядки, кисело мляко, гранула, палачинки, вафли, сладкиши, портокалов сок, мляко, подсладени кафе напитки, кифлички, салфетки, багели и бандата на вашия сандвич за закуска.

Междувременно беконът на сиренето на бекон може да не допринася за въглехидратите, но ще получите много от коктейла и сиренето, да не говорим за пържените картофи, които са основно пържени картофи.

Отидете напред и поръсете няколко истински бекончета на вашата салата, но внимавайте за въглехидратите в салата. Плодовете и някои зеленчуци на вашата салата също ще имат въглехидрати, както и крутоните. Ще трябва да се образовате за всички съставки, за да изберете разумно, ако се опитвате да намалите или избегнете въглехидратите.