7-те най-добри спортни подложки за купуване през 2018 година

Поддържайте се през всичките си тренировки

Зад всяка силна тренировка е още по-силна спортна сутиен. Но сериозно, не е забавно да го утежнявате чрез бягане или фитнес клас, когато не се чувствате напълно подкрепени. Това не само е неудобно, но и всичко това може да се проточи и да отслаби връзките, които дават на гърдите своята форма и структура.

Не всички спортни сутиени са създадени еднакво, обаче. За да намерите перфектната за вас, важно е да вземете предвид не само размера на гърдите, но и активността, за която ще използвате сутиен. Тук най-добрите спортни сутиени за поддържане на двойката на място, докато работите.

Спортният сутиен на сънищата държи гърдите на място дори и по време на мачовете, но също така се чувства страхотно, а нашият ход е новата спортна сутиен New Balance Power. Стилът състезател-гръб, изработен от полиестер и спандекс, съчетава капсулирането (където всяка гърда има свое собствено формовани чаши) с компресия, за да се сведе до минимум скачането. Той се вписва в различни размери на сутиен от A до DD и изглежда елегантен, вместо обемисти, както много капсули / компресионни сутиени.

Рецензенти казват, че печелившата характеристика за новата Balance Power Sports Bra е, че е удобна за носене (един човек, който се захвана с маратон в сутиена, каза, че все още се чувства добре след 26,2 мили). Това високо ниво на комфорт е частично благодарение на факта, че лентите и затварянето на куката и окото се впръскват с гел, за да се осигури подкрепа, без да се копае в кожата.

Гърдите не просто скачат нагоре и надолу, когато бягате или ходите. Те всъщност се движат в фигура 8 модел - не е чудно, че спортни сутиени трябва да работят толкова много, за да запази всичко на място! Един, който прави трик: Сутиена Джуно Брукс, който включва и капсулиране и компресия. Регулируеми презрамки и затваряне на гърба на гърба правят перфектното му прилягане, докато тъканта за изпотяване на пот и вентилацията на окото ви поддържат сухи и хладни по време на най-превъзходните джоги.

Хората, които притежават подплънката на Брукс Юноу, казват, че те държат за къси писти и маратони. Плюс това актуализираният дизайн прави сутиена лесна за нанасяне и изключване (защото няма нищо по-лошо от това да се бориш със спортната сутиен в края на дълъг период).

Спортните сутиени за по-големи бюстове обикновено не са нищо друго, освен сладко, но сутиена Panache Non-Wired завършва тази неспокойна тенденция. Не само разрезът и формата на сутиен ласкае, но идва в редица забавни цветове и модели, за да озарява вашия гардероб за тренировка (обичаме сивото / флоралното комбо). Сутиенът е с размер 40GG и има затваряне на куката и окото, както и вътрешни чаши без шев, за да предпази гърдите си, докато се движите. Ремъците могат да се носят паралелно или като радербек, а вложките за окото предотвратяват събирането на пот под цици.

Хората, които имат спортен сутиен "Panache Non-Wired", разчитат на това, като заявяват, че той продължава да се разцепва под контрол, като същевременно остава в подкрепа на тренировките с висока интензивност. Проверете съвпадащата тренировка за бельо, за да завършите комплекта!

Да - жени с по-малки сандъци трябва да носят спортен сутиен с подходяща подкрепа, а Champion T-Back е чудесен избор. Изцяло изработената вътрешна сутиен с формовани чаши добавя комфорт, като същевременно осигурява и форма (без притискане или изравняване тук). За хората с чаши с размер А или В този сутиени Champion предлага висока опора (така че може да се носи за всичко от колоездене до бягане), а за тези с чаша C или D осигурява средна подкрепа.

Хората, които притежават този шампион, казват, че дизайнът държи гърдите плътно, без да е прекалено стегнат. Рецензенти също така споменават, че изглежда страхотно под върховете на резервоара racerback, както и тениски.

Йогите трябва да търсят сутиен, който да се движи с тях надолу по кучета, чатуанга и други поза. CRZ сутиенът, наличен в размери X-Small през X-Large, прави точно това. А секси, щанцов дизайн показва на гърба, докато безпроблемна подкрепа стои удобно и няма да ви пречи на вашата практика. В допълнение към йога, този спортен сутиен е чудесен за Пилатес и други дейности с ниска степен на въздействие.

Хората, които притежават CRZ сутиен казват, че изглежда подобно и е също толкова функционално, колкото и някои по-скъпи йога сутиени. Мнозина също така отбелязват, че оценяват факта, че идва с опция за подложка - нещо, което предлага скромност и също така помага да се избегне ужасният "uniboob" вид.

За някои жени е по-лесно да влизате и излизате от спортни сутиени, които имат затваряне с цип или кука с очи на предната част, а не на гърба. Ако предпочитате спортна сутиен за предно затваряне, помислете за сутиена "Плод на тъканта". Предлага се в шест неутрални цвята (като розово розово и червено), сутиенът е с предни капачки с кука и око и деколте с деколте.

Хората, които притежават тази подплата "Плод на тъканта", твърдят, че тъканта е мека и дишаща и сутиенът поддържа, без да е неудобно (много от тях дори я носят в леглото). Това също е популярен избор за жени, които са имали реконструктивна операция на гърдата, а някои рецензенти казват, че това е единственият сутиен, който са могли да носят, докато се възстановяват.

Да се ​​отървем от дразнещите шевове прави едва там сутиен и да не пие оухе. Сутиенината Cabales не е само безшевна, но и безжична и е направена от дишаща, гладка тъкан за изключително удобно прилягане. Още по-добре, този пакет идва с не един, но три спортни подложки (в смесица от цветове), така че винаги ще имате готов да отидете за вашата тренировка.

Над 1000 души на Amazon са дали на този кабалски спортен сутиен петзвезден преглед, като казват, че това е чудесна стойност и е също толкова удобна за носене, докато се лее наоколо, както е за упражнения.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .