7-те най-добри ходови тежести за Powerwalkers да купят през 2018 година

Носенето на тежести може да увеличи изгорените калории по време на ходене, но е много по-безопасно да ходите по-дълго. Тежестите по глезените, краката, китките и ръцете увеличават риска от нараняване на коленете, раменете, мускулите, сухожилията и също така риска от повтарящи се наранявания при движение. Претеглената раница може да причини напрежение, ако теглото не се разпределя по бедрата. Препоръчва се само претеглена жилетка или колан. Никой специалист по хранене не препоръчва претеглени обувки .

1 -

Единствените тежести, които мога да препоръчам с повишено внимание, са да добавите тежести към торса с балансирана жилетка за тегло. Харесва ми, защото можете да добавите тегло от половин килограм, от 0,75 до 10 паунда. Това ще ви помогне да изгорите повече калории на миля. Ако вече сте на идеална тежест и нямате проблеми със ставите, като например артрит или болка в коляното, тогава може да искате да опитате пешеходна жилетка. Но можете да изгорите същите допълнителни калории със северно ходене с ходещи полюси или просто с няколко допълнителни минути всяка сесия.

2 -

Това тегло везни започва от 12 паунда, което би било разумно тегло. Можете да купите версии със значително по-високи тежести, които ще включват раменете за комфорт. Те обаче нанасят и тежест върху гръдния кош.

3 -

Претеглената жилетка е единственият елемент, който мога да препоръчам. Тази жилетка ви позволява да добавите до 20 килограма и да я носите правилно, за да намалите риска от нараняване. Това ще увеличи калориите, изгорени на миля. Можете да добавите или премахнете теглата, за да изградите постепенно допълнителното тегло, което носите.

4 -

Добавянето на тегло към торса е най-безопасният начин да изгорите повече калории на миля. Тази жилетка има джобове с капаци, за да поддържа теглото си сигурно. Можете да добавяте или премахвате теглото с увеличение от 1/2 литър до четири килограма.

5 -

Ако искате да направите малко тонизиране на тялото по време на ходене, това леко устройство може да ви даде известна съпротива. Лично аз предпочитам да се съсредоточа върху правилното ходене и добро движение на ръката . Това е страхотен артикул, който да използвате, за да ударите атакуващи кучета или плячкосани мъже - това боли, но няма да ги нарани трайно.

6 -

Ръчните тежести или китките могат да се използват с движение на рамото, за да ви дадат допълнително тонизиране. Не ги препоръчвам, защото те могат да увеличат риска от нараняване на рамото, врата, лакътя или китката. Въпреки това, ако наистина искате да използвате ръчни тежести, това са по един килограм всеки, с допълнителни тежести, които можете да добавите, след като спрете и сте готови за истинска тренировка на горната част на тялото. Използвайте само при по-кратки разходки. Изработен от мека пяна и регулируема дръжка за велкро.

7 -

Експертите не препоръчват на глезените тежести за ходене, защото те могат да увеличат риска от напрежение и нараняване. Можете да изгорите повече калории, просто като ходите още няколко минути. Въпреки това, ако наистина искате да носите глезена тежести, тези тежести са регулируеми чрез добавяне или премахване на тежести от 1/4 литра метал до 2,5 фунта на глезена.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .