Пътеводител за ниски въглехидрати

Как да ядете нисковъглехидрати при самолетни и автомобилни пътувания

Преминаване към известни или неизвестни части? Тревожи се, че няма да имате проблем да се придържате към начин на хранене с ниско съдържание на въглехидрати? Не бойте се! Това Пътеводител за ниско съдържание на въглехидрати ще ви позволи да се забавлявате докато се скитате.

Защо е най-добре да останете ниско съдържание на въглехидрати

Диетата с ниско съдържание на въглехидрати е различна от другите начини на хранене. Работили сте с тялото си, за да промените начина, по който той използва храната, както и вашата апетитна система.

Ако вашата ваканция включва почивка от ниско съдържание на въглехидрати ядене, имайте предвид, че вашата работа вероятно ще бъде обърната. Вероятно ще започнете отново да имате желание за храна, което започва цикъл, който е трудно да се счупи. Може да имате по-малко енергия, да сте психически мъгливи и всичко останало. Помниш ли как се чувстваш преди нисковъглехидрата? Не бихте искали да започвате отначало.

Планирайте стратегията си

Въпреки че връщането към високо въглехидратното хранене е лоша идея, обикновено можете да се "разхлабите", поне малко, ако решите да го направите. Няколко възможни подхода включват:

  1. Повишете дневния прием на въглехидрати до ниво, в което няма да отслабнете, но не и да спечелите. Аткинс това е точката на "въглехидратното равновесие". При различна диета може временно да преминете към поддържащата фаза . Но бъдете внимателни, за да следите вашите въглехидрати и как се чувствате. Ако се окажете с желание да ядете, когато не сте гладни, спирайте и намалете въглехидратите.
  1. Добавете една или две порции въглехидрати на ден към това, което вече ядете. Така че, можете да имате едно средно ухо от царевица на коча или малка порция картофена салата или филийка от боровинков пай. Но познайте лимита си.
  2. Решете, че два или три пъти по време на почивката, ще имате хранене или лечение, където не се притеснявате за въглехидрати. (Това не означава, че "се зареждате с въглехидрати, докато не можете повече да се поберат" - разумното ядене, докато не сте удовлетворени, винаги е най-често срещаното ръководство за количеството.) Уверете се, че тези случаи са на разстояние поне 3 дни. Останалото време, придържайте се към обичайния начин на хранене. За повечето хора едно високо въглехидратно хранене няма да изхвърли тялото си твърде много (въпреки че може да има краткосрочни негативни ефекти, които някои хора наричат ​​"хаос"), но няколко поред ще го направят. Не натискайте късмета си.
  1. Моят собствен подход е подобен. По принцип се придържам към обичайното ми хранене с ниско съдържание на въглехидрати, но когато се появи случай, за да опитате нова храна или нещо, което обикновено нямам възможност да ям, ще имам малка част.

Знайте как да ядете далеч от дома

  1. Разчистете уменията си за хранене в ресторанта.
  2. Заредете на не-скорбялни зеленчуци и протеинови храни.
  3. Ако искаш да бъдеш наоколо за храна, роднини, не се опитвай да им обясняваш диетата (защо каниш аргумент?), Но бъди твърд и знаеш собствения си ум. Преди време, картина, гледаща леля Милдред и практики като: "Изглежда страхотно, но открих, че нишестените храни не са съгласни с мен." "Докторът ми казва, че трябва да стоя далеч от захар, или Може да стана диабет. - О, този пай изглежда прекрасно, но просто не можех да ям още една хапка след това вкусно ястие. - Това пиле на скара е страхотно. Мога ли да имам рецепта? - Наистина, не, благодаря.

Донеси собствената си пътуваща храна

Ако пътувате с автомобил, лесно можете да опаковате много от любимите си храни с ниско съдържание на въглехидрати в охладител. Опаковане на сурови зеленчуци и сладки картофи, месо и сирена, салати, твърдо сварени яйца (или девилирани яйца ), пресни плодове с ниски въглехидрати и напитки без калории.

Съвет: Ако пътувате с въздух и след това наемете кола, закупете евтин охладител, когато стигнете до местоназначението си.

Тогава главата

за магазина за хранителни стоки да запасите.

Ако летите, това е двойно важно да опаковате собствената си храна. Можете абсолютно да забравите да получите подходяща храна в самолетите в наши дни. На повечето полети в САЩ (тези, с които имам опит), единствената налична храна след като сте се качили на борда е пълен картоф фест. И какво да направя? Ако пътуването е кратко, можете просто да ядете преди да тръгнете, но през повечето време ще трябва да вземете нещо с вас. Най-безопасно е да го донесете от дома. Но повечето летища вече разполагат със салати за хранене, а дори и понякога с нисковъглехидрати и други селекции, които да вземат със себе си самолета.

Съвет: Мека едностранна охладител за напитки с 12 опаковки може да се побере в торба за носене.

Вашият авариен комплект с ниско съдържание на въглехидрати

Самолетът закъснява. Ще пропуснете връзката си, ако спрете да получите нещо за ядене. Какво да правя? Когато сте далеч от дома винаги имате достъп до нисковъглехидрен авариен комплект. Това може да бъде толкова просто като чанта с ядки в чантата си или нещо по-сложно. Той трябва да съдържа ненарушими храни с ниско съдържание на въглехидрати, като например:

Каквото и да правите, не се концентрирайте толкова много върху диетата си, че забравяте да прекарате чудесно.