Тиквено пайче подправка Печена бадемова пътека микс

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 179

Мазнини - 13g

Карби - 14гр

Протеин - 6g

Общо време 25 мин
Подгответе 5 минути , готвяйте 20 мин
Сервирания 8 (по 1/4 чаша всяка)

Получете вкус на любимите си аромати на тиква питка в пътека микс форма. Trail mix може да бъде опакована със захар, но тази рецепта разчита на богати на антиоксиданти подправки, за да се достави аромат, така че е нужен по-малко подсладител.

Бадемите и пепитите (тиквени семки) довеждат до възпаление на здравите мазнини и протеини, а пълнозърнестите зърнени храни осигуряват високо съдържание на фибри въглехидрати - комбинация, която поддържа енергийното ви ниво стабилно и глад в залива.

Съставки

подготовка

1. Загрейте фурната до 325F.

2. Налейте в една малка купа бадеми с подправки от тиква, канела и сол.

3. Дрънкайте кленов сироп над гайките и хвърляйте върху тях, така че подправките да се придържат към гайките.

4. Печете ядки в един слой върху лист за печене, облицован с пергаментна хартия или алуминиево фолио за около 15 минути или докато уханят.

5. Добавете пепита към таблата 5 минути преди края на времето за печене, за да препечатате леко.

6. Изсипете бадемите и пепитите със сухи боровинки и зърнени храни.

Варианти и замествания на съставките

Докато разменяте храни от същите групи (т.е. равна част от орехи на мястото на бадемите или равна част от сушени кайсии вместо сухи боровинки) в равни количества, комбинациите от пътека са безкрайни и основното хранене (протеини, въглехидрати и мазнини) ще останат подходящи.

Например, сменяйте канела с джинджифил, за да направите микс от джинджифил. Разменете слънчогледовите семена за пепита, за да промените вкуса / текстурата. Опитайте стафиди или сушени кайсии вместо боровинки. Разменете в печени нахут цели зърнени култури, за да увеличите протеина.

Съвети за готвене и сервиране

Оставя се да се охлади напълно, преди да се съхранява, или сместа може да стане гъста. Гледайте микс внимателно при печене, защото може да излезе от перфектно за изгаряне за броени минути!

За да запазите частите под контрол, следите от порции се разбъркват в контейнери или чанти с цип-горница, за да се хванат навън.

Това прави чудесна закуска, за да се съхранява в колата, чантата или в бюрото си на работното място, така че винаги сте въоръжени със здравословно, богато на антиоксиданти гориво и никога не сте оставяли впечатление във вендинг машината.