Правила за етикет на бягаща пътека

Ако имате собствена неблагодарна у дома , не е нужно да се притеснявате прекалено много, за да я закачите или да я избършете напълно след всяка употреба. Но ако бягате на неблагодарна в споделено пространство, съществуват някои правила за етикета (най-вече неписани), които важат. Следвайте тези правила, за да бъдете внимателен бегач на бягаща пътека:

Съвети за използване на неблагодарна в гимнастиката

1. Не преглеждайте публикуваните срокове. Много фитнес зали имат правила колко дълго можете да останете на бягащите пътеки, особено по време на пиковите часове на ползване.

Някои фитнес центрове са доста лакоми за прилагането на правилото и го оставят на членовете на фитнес за да се поликуват. Не чакайте друг бегач или служител на фитнес залата да ви помоли да се придържате към срока. Изчакайте машината, когато изтече времето.

2. Избършете устройството. Вашата фитнес зала трябва да има кърпички или почистващ препарат с хартиени кърпи, за да избършете машината, когато сте готови. Почиствайте конзолата, както и перилата. Дори и да не се докосне до тях, потта ти може да е отлетяла от теб, докато бягаш.

3. Но не пръскайте други машини. Говорейки за почистващото средство за пръскане, бъдете внимателни, за да не излизате извън борда и да го напръскате на други машини или бегачи наблизо. По-добър начин е да разпръснете кърпата и след това да изтриете машината, така че не е нужно да се притеснявате, че спреят случайно удря някой.

4. Не спасявайте бягащите пътеки. Искате ли да се загреете и да се разтягате малко преди да се качите на неблагодарна? Е, не поставяйте кърпа или списание на бягаща пътечка и очаквайте да я "държите", докато не сте готови.

Това не е честно за други членове на фитнес, които могат да се движат по него, докато правите нещо друго.

5. Не гледайте. Може би сте любопитни коя е скоростта, която върши човекът до вас, или какви клюки, които жената пред вас чете, но това може да е малко обезпокоително и досадно за друг бегач, ако гледате към тях или тяхната машина.

Дръжте очите си на собствената си машина или гледайте през прозореца (ако имате достатъчно късмет, за да имате един пред вас) или на телевизора. И ако някой преследва вашата конзола за неблагодарна, поставете кърпа или списание върху нея - надяваме се, че ще вземат намек.

6. Не се движете по стърчащата бягаща пътечка. Всички сме подскочили на бягаща пътечка в някакъв момент, само за да разберем, че това прави един досаден шумен шум. Не изтезавайте вашите колеги членове на фитнес, като продължават да се движат по него. Слезте, нека служителят в салона знае, че небето не работи правилно, а след това изберете друга неблагодарна.

7. Не говорете на мобилния си телефон, докато сте на неблагодарна. Много от залите нямат знаци за "телефонна зона" в близост до кардио оборудване, но не винаги спират бегачите или пешеходците да говорят по телефона си. Това може да е наистина досадно за другите участници, ако те трябва да бъдат подложени на разговор. Ако обаждането наистина е толкова важно, слезте от неблагодарна, за да го вземете.