9-те най-добри полюса за фитнес за разходка през 2018 година

Вземете набор от тези полюси за скандинавско ходене или пешеходен туризъм

Фитнес центровете, ходещите полюси, северните ходещи стълбове и изкорените стълбове могат да бъдат полезни по два начина. Първо, използването на полюси ви помага да издърпате коленете и глезените и да ви даде повече баланс. Второ, работите върху горната част на тялото, за да изгорите повече калории на миля, докато всъщност чувствате, че се упражнявате по-малко. Изгорете повече, чувствайте се по-малко. Използването на правилната техника е от съществено значение. Тези полюси са предназначени за специфични полюсни техники и са снабдени с инструкции. Те не са непременно взаимозаменяеми. Например, техниката на северното ходене се нуждае от каишка или деми-ръкавица, прикрепена към полюса, която не изисква изтръгващата техника.

1 -

Тези алуминиеви северни полюшници имат коркови дръжки за комфорт и ръкавицата подобна лента, необходима за техниката на северното ходене . Те телескопират от 26 инча до 54 инча с механизъм за заключване. Те идват с върха на захарна тръстика и въртящ се връх, плюс кошници за пясък или сняг. Може да откриете, че ключалката е по-лесна за използване, за да правите настройки в движение, в сравнение с ключалката, която се вижда на много регулируеми полюси.

2 -

Спинът е стойността на Леки с нисък ход. Те са регулируеми на дължина от 100 сантиметра до 130 сантиметра. Те имат каишката Trigger Shark, която можете да освободите от колбите с бутон. Това прави лесно освобождаването, когато искате да спрете, вместо да сваляте ръкавицата. След това можете да кликнете отново на полюсите, когато сте готови да отидете отново. Полюсите са изработени от алуминий. Те идват с гумени съвети за фитнес за употреба върху настилката или можете да ги използвате без да ги използвате по по-меки пътеки.

3 -

Тези полюси имат по-скоро дланинска каишка, отколкото деми-ръкавица и идват с инструкции в техния собствен техники за упражнения. Те са регулируеми по дължина. Те идват със стъпала на пътя, стъпаловидни крака и кош за сняг / пясък.

4 -

Exel Nordic Walker полюсите са предназначени за северната пешеходна техника и тази компания е начело на популяризирането на спорта в Европа. Техниката изисква полюсите да имат лента за ръкавици, за да можете да освободите полюса на гърба и да се залепи обратно в ръката ви, докато движите ръката си напред. Тези леки въглеродни влакна от едно парче имат лапа за ходене на улици и тротоари и пътека за пътеки. Трябва да ги поръчате в правилния размер за вашата височина и те не са регулируеми.

5 -

Ски ходенето разполага със специално разработена фитнес зала, използваща отличната система за ръкавици Swix. Това са полюсите с фиксирана дължина и те са с високо качество. Имат карбиден накрайник и подвижен гумен фитнес накрайник, който да се използва на тротоара.

6 -

Тези стълбове за северно ходене включват ръкавицата с леко щракване, така че не е нужно да сваляте ръкавицата напълно, когато спрете. Прилепването е по-дебело от много от традиционните северни върхове. Те се сгъват за пътуване, а не телескопични. Те тежат само по 8,6 унции на всеки и се сгъват на дължина 15,5 инча. Получавате гумени крачета, кошчета за сняг и чанта за съхранение на пътувания. Височината е регулируема от 43 до 53 инча, а производителят има и персонализирана версия за по-къси хора, която можете да получите при поискване. Цената е отлична.

7 -

Тези трисекционни седалки за северно ходене са създадени, за да се поберат в багажа ви. Те се сгъстяват до 52 сантиметра за опаковане. Те идват в модел с по-леки въглеродни влакна (13,9 унции на чифт) или алуминиев модел (16,8 унции на чифт). Регулируемата дължина е от 62 см до 130 сантиметра за двата модела.

8 -

Exerstrider полюсите са патентовани, ергономични "рефлексни" дръжки, които да паснат на ръка. Те нямат каишка или ръкавица, така че те не могат да се използват с техниката на северното ходене. Вместо това получавате наръчник и DVD, за да ви научим на техниката на ходене. Том Рътлин развива тази техника, преди техниката на серийното ходене да бъде популяризирана в Европа. Тези полюси са регулируеми по дължина и работят добре върху настилката или пътеката. Можете да ги използвате като тренировъчни стълбове за стабилност, ако не искате да ги използвате за фитнес.

9 -

Някои хора просто предпочитат дърво. Brazos Walking Sticks има дизайн на FitnessWalker в пепел. Извитите дръжки могат да работят за изтласкването и те имат каишка за въже, която помага да се задържат полюсите. Въпреки това, без половин ръкавици, те са подходящи единствено за техниките на опиянение или трекинг, а не за техниката на северното ходене. Те идват само с три дължини и не са регулируеми, но те могат да направят по поръчка дължината на вашето искане. За естественото усещане за дърво, това ще бъде подходящата за много хора.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .