9-те най-добри ходещи стика или пешеходни щандове да купят през 2018 година

Добавете стабилност и стил с тези ходещи пръчки

Разходка или туризъм с единична бастун , туристически персонал или стълб може да ви даде допълнителна точка на стабилност. Много хора харесват удобството на сгъваемата бастун или телескопичната бастун. Можете да го носите в опаковката или да я държите удобно в автомобила си, в случай че решите, че искате да го използвате. Функциите, които можете да търсите, включват удобство за захващане, тегло, регулируема височина, сгъване за съхранение, монтаж на камера и опции за върховете.

Много модерни пръчки са изработени от алуминий, но може да предпочетете класическа дървена пръчка. Имате възможност да поръчате дървена пръчка, ако искате тя да отразява вашата индивидуалност и да не искате да направите своя собствена . Ето някои добри опции.

Ако предпочитате захващане на бастуна на бастуна, тази телескопична ходила е за вас и включва регулируема каишка за китката. Алуминиевият вал с три секции телескопира от 24 до 51 инча, за да се опакова и да се приспособява към терена и височината. Той тежи само 10 унции. В Wanderfreund идва в редовни и антишокови модели, както и лек модел въглеродни влакна.

Копчето за дърво на Leki Sierra е сменяемо, за да изложи камера на тази телескопична ходила. Той има дръжка за пяна и каишка за катарама. Това е персонал, регулируем с 3 секции от 27 до 57 инча (69 см до 145 см), тежащ по 10,5 унции. Той идва с гумен връх и карбидна гъвкавост, така че можете да го вземете от асфалт до пътеката.

Ако обичате дървена бастунска бастун, но бихте искали да се поберат в пакета или багажа ви, Traveler's Stick е чудесна идея. Произвежда се в САЩ. Този естествен стик за туризъм от дъб се разглобява на три секции, за да се съхранява на всеки 19 сантиметра. Той има съчетание от комбинации за настилка или пътека. При допълнително заплащане можете да го гравирате.

EarthTrekGear има два размера на тези сгъваеми колони за пътуване, един за високи хора и един за по-къси хора. Можете да регулирате височината от 5 инча за всяка версия. Те са и икономически полюс и са подходящи за опаковане и пътуване. Сгъва се до 12 инча и тежи 12 унции.

Тази сгъваема бастунка е много удобна за разходка в случай, че в крайна сметка се нуждаете от нея. Той е бил използван от много вокалистки проходилки в продължение на години. Това е алуминиева табелка за туризъм, която се сгъва (като палатка) до 9 инча за лесно опаковане. Има пневматично захващане и изборът ви на компас или камера. Недостатъкът е високата цена, но ако спести дори едно приплъзване и падане, ще си струва теглото си в злато.

Когато искате да се върнете към основите и да получите дървена стик за туризъм, но едно правилно, Whistle Creek трябва да бъде ваша спирка. Те имат над 30 стила на класически дървени стикове туризъм, за да избират в дървесни сортове, включително hickory, sassafras, dogwood, кедър, бор, орех и др. Те имат основни и луксозни дизайни във всички ценови диапазони.

Brazos Walking Sticks има ръчно изработени бастуни и бастуни направени в Тексас. Техните най-популярни стилове включват обикновени пръчки с кожена лента, изработени от хьокори, усукани зърна или изкривена пепел. Те също имат ръчно изработени пръчки. Освен това те излизат отвъд обикновените с екзотични дървета, цветно дърво и едно-а-вид пръчки. Независимо дали искате обикновен стик или нещо уникално, те могат да ви харесат.

Изпълнител на Western Wood

Дървени Walking Sticks от Westernwoodartist.com. © Уилям Джоунс / westernwoodartist.com

Бил Джоунс от занаятчийските занаяти на Западен Ууд Wood дървени стикове за ходене. Той добавя дизайни, инлеи, копчета, ремъци и пера по желание. Различни проекти празнуват живота на собственика, кариерата, военната служба и т.н. Станете творчески и работете с Бил, за да имате стик за пешеходен туризъм, който е от значение за вашия ходещ живот.

Г - жа стик персонализирани пешеходни и ходещи пръчки

Г-жа Stick ви позволява да разкажете своята история на живота със стилна бастунка от г-жа Sticks. Всяка пръчка е персонализирана със символи и важни за вас елементи. Те правят страхотен подарък за всеки от нов завършил до внимателен подарък за пенсиониране. Без значение каква възраст, щастлив скитник ще обича обичай пръчка.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .