Коляно за глезена Pose - Пожар Лог Pose - Agnistambhasana

Агнищамбасана има много английски имена и всички те са доста точни описания на подреждането на тази поза. Пожарният журнал е най-прекият превод. Това се отнася до гънките, които се подреждат една върху друга, за да изглеждат като парчета дърво в камина. Коляното на глезена също работи, тъй като всяко коляно трябва да бъде директно съчетано до противоположния глезен.

Забелязах, че използването на термина "двоен гълъб" изглежда е в полза. Има смисъл, тъй като двата крака наподобяват позицията на предния крак в гълъба . Имайте предвид, че в идеалната версия на гълъба, предният ви блясък не е наклонен назад към противоположния хълбок, а е доста успореден на предната част на матката.

Най-често срещаният проблем с тази поза е тенденцията тя да се превърне в нещо, което повече прилича на полуотвор . Върховото коляно изпъква по-широко, тъй като горната част на стъпалото излиза от глезена и се насочва към вътрешното бедро. Това е така, защото поддържането на гърдите подредени и подредени е трудно. Това е мястото, където вдлъбнатините влизат. По-вярно е тази позиция да използвате блок под горната част на коляното, отколкото просто да оставяте коляното да се плъзне от позиция. Когато се направи правилно, двете бедра и гънките образуват стегнат триъгълник. Отварянето на бедрата допълнително го прави различна поза.

Ако болката в коляното е проблем за вас, подхождайте към тази поза с повишено внимание.

Това е уязвима позиция за коленете, когато се прави неправилно. Не забравяйте, че винаги можете да пропуснете поза, която не е подходяща за вашето тяло.

инструкции

  1. Започнете на удобна позиция с кръстосани крака .
  2. Поставете десния си гръб паралелно на предната част на матката.
  3. Сложете левия глезен директно върху горната част на дясното коляно, като левия гръден кош е успореден вдясно.
  1. Оправете и двата крака.
  2. Повторете от другата страна.

Съвети за начинаещи

Съвети за напреднали