7 фибри добавки за без глутен диети

Научете кои от тях може да са безопасни за вас

Средният американец получава само около половината от препоръчителните 20 до 35 грама влакна на ден. Това може да е особено вярно за хората, които следват безглутенова диета, тъй като един от най-добрите източници на фибри , пълнозърнест пшеница и продукти, произведени от пшеница, съдържа глутен.

За тези хора, добавки могат да бъдат отговорът на запълване на влакна пропуски, създадени от избягване на пшеница и други високо съдържание на фибри източници на глутен.

Не е добра идея да разчитате единствено на добавки, но като ги вземете, ще ви донесе малко по-близо до получаване на необходимата сума, така че няма да ви се налага да се вмъкнете в останалата част.

Добавки за безопасно съдържание на фибри за диета без глутен

За всяка храна или добавка, която законно трябва да се счита за безглутенова, тя трябва да съдържа по-малко от 20 части на милион глутен. Обърнете внимание, обаче, че няколко популярни добавки за влакна могат да съдържат следи от глутен (под праговете, свободни от глутен), дори ако са етикетирани без глутен. И една популярна добавка за влакна е направена от пшеница , въпреки че е законно етикетирана без глутен.