Всички натурални, алерго-приятелски ягоди Cupcake

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 190

Мазнини - 6гр

Карби - 32гр

Протеин - 2g

Общо време 35 мин
Подгответе 20 мин , готвяйте 15 мин
Сервирания 12 (по 1 чаша всеки)

Много хора с хранителни алергии (и тези, които ценят страхотната храна като цяло) предпочитат да запазят всичките си натурални храни, като избягват такива съставки като боя за храни и изкуствени аромати. Също така е по-забавно да се правят храни от реални съставки, като пресни ягоди.

Това е мястото, където тези супер розови cupcakes идват инча Cupcakes имат приятен за деца ягодов вкус, който идва от истински, честно към доброто ягоди. Те също така са без млечни продукти, соя, яйца, ядки, фъстъци, изкуствени цветове и аромати - и са естествено вкусни!

Можете да направите тези тарталети без никакви хранителни оцветители изобщо и те ще бъдат леко розови само от ягоди в тестото. Но естественото оцветяване на храната, наречено Индия, създава дълбок розов оттенък, който е толкова прекрасен, колкото да се гледа.

Харесва ми да държа скривалище на тези тарталети в моя фризер за партита, училищни мероприятия или други времена, когато се раздават лакомства.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350 F. Фурна за тиган с хартиена обвивка.
  2. Поставете ягоди в блендер или кухненски робот и смесете, докато станат гладки. В голяма смесителна купа разцепете заедно пюрето от ягоди, заместителя на млякото и маслото.
  3. В отделна купа смесете брашно, бакпулвер, сол и захар.
  4. Добавете сухи съставки към влажните съставки, размахвайте само докато всичко е включено. Добавете оцветяване на храни, ако използвате и нежно смесете. Не прекалявайте.
  1. Разделете тестото между 12 чаши. Печете при 350 F за 15 до 18 минути, или докато върхът се върне, когато се натисне внимателно.
  2. Оставете чашите да се охладят напълно на охладителната решетка преди да ги замразите.
  3. Тези чашки могат да се ползват веднага или замразени за по-нататъшна употреба. За да размразите микровълната за 20 секунди, или просто да оставите да се размразява при стайна температура. Хвърлете един в кутия за обяд за специална почивка на обяд и това ще запази другата храна на хладно, докато се размразява.

Оцветяване на всички натурални храни

Индия дърво прави естествени червени, жълти и сини хранителни оцветители, всички от растителни източници (червено идва от цвекло). Ако си спомните основните си цветове от началното училище, ще осъзнаете, че можете да използвате тези три естествени цвета на храната, за да направите всякакъв цвят, който можете да си представите за вашите тарталети. Дървото на Индия също прави оцветени с всички хранителни бои оцветители и други декорации, но тези продукти не са без алергени - съдържат както соя, така и царевица.