Лека и пухкава ангелска рецепта за кюфтета

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 72

Мазнини - 0 грама

Въглехидрати - 15гр

Протеин - 2g

Общо време 35 мин
Подгответе 20 мин , готвяйте 15 мин
Сервизи 12

Сервирайте гостите със собственото си малко парче от небето с тези съвършено разпределени чашки. Тъй като те се правят само с яйчен белтък, брашно и захар, ангелът съдържа нула грама мазнини на порция, затова е по-малко вероятно да предизвикат киселини. Сервирайте с плодове, които обикновено са благоприятни за киселини, като пъпеш, банани, праскови или ягоди.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350F.
  2. Нарежете чаша за чаша с хартиени обвивки; заделени.
  3. В средна купа пресейте торта брашно, прахообразна захар и сол.
  4. Поставете белтъците в отделна купа и потапяйте с електрическа смес, докато започне да се сгъстява.
  5. Добавете крем от зъбен камък и ванилия и потапяйте още около 2 минути или докато започнат да се формират твърди върхове.
  6. Бавно изсипете захар и продължете да побеждавате нагоре, докато се включи цялата захар. Изключете миксера и леко прегънете сместа за брашно в яйчен белтък, като използвате гумена шпатула.
  1. Веднъж добре смесени, лъжица равномерно в тиган.
  2. Печете за 12-15 минути или докато върховете са леко златисти и клечка за зъби от центъра на тарталата излиза чист.
  3. Поставете върху телта за охлаждане, за да се охлади напълно.

Варианти и замествания на съставките

Мазнини без мазнини без изкуствени съставки са трудни за намиране и тази рецепта не може да бъде по-лесно да се направи - вероятно имате всички съставки на ръка в кухнята си точно сега. Използвайте тази смес на торта вместо традиционните тарталети или shortcake в любимите си рецепти. Но не се притеснявайте, ако не можете да намерите торта брашно - просто комбинирайте 7 супени лъжици брашно за общо предназначение с 1 супена лъжица царевично нишесте. Крайният продукт ще вкуси и ще се пече точно същото.

Съвети за готвене и сервиране

За най-добри резултати се уверете, че белтъците са на стайна температура; това ще ви помогне да направите тортата допълнително лека и ефирна.

За да осигурите равномерно готвене, използвайте лъжичка за сладолед или малка мерителна чаша, за да измерите тестото в тигана.

Сервирайте с прах от прахообразна захар или с купичка лека сметана и нарязани ягоди.