Калории в Маргарита

Съвети за намаляване на калориите Маргарита и направете един у дома

Ако обичате летни коктейли, тогава вероятно ще се насладите на маргарита от време на време. Но знаете ли колко калории са в една маргарита?

Маргарита е една от най-популярните празнични напитки, за да сервирате пикантна храна или да се насладите в горещ ден. Сега, когато тези кльощави маргарита са ударили сцената, диетите се радват и на тази хладна напитка. Но ако се опитвате да отслабнете, има няколко неща, които трябва да знаете за калориите на маргарита, преди да се потопите в тази напитка.

Маргарита Калории в дома и в ресторантите

Броят на калориите в една маргарита ще зависи почти изцяло от начина, по който е направена и от къде я пиете. Има приблизително 156 калории в ягодов аромат TGI Fridays margarita. Много ресторанти направени margaritas ще има калории брой в същия диапазон.

Друг важен факт, който трябва да вземете предвид, е размерът на вас маргарита. Когато пиете коктейла в ресторант, промените са добри, че ще ви сервира по-голяма от средната напитка. В резултат на това маргарита калории ще се увеличи, както добре. Много замразени маргарити, които се сервират в бързи непринудени ресторанти, идват в чаши, които държат шест, осем или дори 10 грама течност. Така че, ако напитката се напълни до ръба на солта, може да консумирате еквивалента на два или повече коктейла.

Ако направите напитката си у дома, вашите маргарита калории ще зависят от съставките. Много бармани използват батерии, защото правят коктейлите по-лесни за приготвяне.

Но много от най-популярните миксери са пълни със захар и калории. Замразените смесители на маргарита могат да бъдат особено опасни за диетите, защото те са толкова пълни с преработена захар и калории, които не осигуряват хранителна стойност.

Единична доза от 2-унция на стар орхидея или марка Bacardi маргарита миксер има 90 калории.

Две унции са около една четвърт чаша. Повечето пиячи ще консумират напитка, която е по-голяма от тази. И броят на вашите маргарита калории все още не включва алкохола. Една порция текила осигурява 65-70 калории. Така че вашата домашна маргарита вероятно ще има най-малко 150 калории, но вероятно повече, ако предпочитате твърда напитка.

Ако направите своя собствена маргарита от нулата, може да сте в състояние да намалите калориите чрез използване на пресни, нискокалорични съставки. Класическата рецепта за маргарита обикновено се приготвя с тройна секунда, текила, кисела смес и блясък, лимон или вар. Тя вероятно ще осигури между 100-150 калории в зависимост от начина, по който балансирате съставките.

Сладки маргарита калории

Ако искате да ограничите броя на калориите във вашата маргарита, можете да изберете кльощава маргарита. Най-слабите рецепти от маргарита включват по-малко съставки и по-малко калории - но не и много. Някои диети съчетават текила, прясна вар, захар (или агаве нектар) и пенлива вода, за да направят кльощава напитка. Може да сте в състояние да спестите 25-50 калории с тази рецепта.

Бъдете внимателни, ако изберете популярни "кльощави" марки коктейли, за да отслабнете. По-ниският калориен брой може да бъде объркващ. Сладкият маркянин на Bethenny Frankel съдържа само 35 калории на порция, но една сервира е само 1,5 грама.

Това е размерът на изстреляното стъкло.

Направете своя собствена кльощава Маргарита

Ако желаете да направите маргарита, направете своя собствена. Можете да използвате магическата нискокалорична рецепта за маргарита на HG, която използва диета от лимонено-лимонена сода и безалкохолна напитка от лимонада на прах. Напитката осигурява 115 калории за сервиране от 8 отделения.

Можете също така да искате да проверите кльощава рецепти маргарита онлайн. Вземете традиционна рецепта като Рецепта на Classic Skinner Margarita в "The Cookie Rookie" и я пригответе по свой вкус. Можете да намалите количеството алкохол или да добавите повече лед, за да спестите калории. Или добавете малко блестяща вода, за да накарате пиенето ви да бъде меко, по-ниско в калории и по-ниско в алкохола.

Или опитайте плодов Showstopper, направен от нискокалорична водка SkinnyGirl. Регулирайте съставките, за да намалите калориите и да увеличите вкуса.

Накрая, не забравяйте, че ако пиете само една, можете да се насладите на кльощава маргарита и да се придържате към вашата диета. Но ако пиете повече от малка единична порция, тогава калориите във вашия коктейл вероятно няма да бъдат повече "кльощави" от калориите в чаша вино или бира .