7-те най-добри трейзера за пазаруване през 2018 година

Останете на път да видите колко ЗЗЗЗ улавяте през нощта

Сънят е толкова важно нещо, но имаш ли достатъчно? Според Американската асоциация по сън (ASA), 50-70 милиона американски възрастни имат нарушения на съня, като най-честите са безсъние. И 35,3% от възрастните съобщават по-малко от 7 часа сън по време на типичен 24-часов период.

Медицински изследвания са свързани с липсата на сън на различни здравословни проблеми и когнитивни увреждания, като някои от най-често срещаните са високо кръвно налягане, диабет, сърдечен удар, сърдечна недостатъчност, инсулт, липса на бдителност, нарушена памет и стрес за връзка.

Ако не приемате обичайно препоръчваните седем до девет часа сън, или имате неприятни мигове в нормалния си режим на сън, може да ви бъде много полезно да проследявате съня.

Ако имате проблеми със съня, можете да използвате съномер за сън, за да събирате много подробни данни и може би да го използвате, за да работите със специалист по съня, за да създадете по-добър нощен сън. Микроелектрониката и софтуерът са създали някои доста впечатляващи устройства за проследяване на съня, които работят за наблюдение на различни входове, като физическа активност, посока, местоположение, звук, проводимост на кожата и сърдечен ритъм.

Но какво прави добро устройство? Следните 7 са най-добрите опции за различни потребности, независимо дали искате нещо носене или не.

FitBit Ionic е най-модерното устройство на компанията до момента, включващо Fitbit OS, която е носеща операционна система, която управлява часовника. Устройството разполага с набор от забавни функции, включително напреднали фитнес проследяване, тона сензори, включително по-точен сърдечен монитор от FitBit Blaze, нов SpO2 кислороден сензор за кръв, GPS, водоустойчивост, функция за портфейла за пътуване в движение от часовника си с поддържани карти и много, много повече. Дизайнът е изработен от алуминиев алуминий и има три физически бутона отстрани за супер лесен достъп до всичко, от което се нуждаете. Докато лицето на устройството се окаже доста голямо за четливост, това е едва там часовник, който е чудесно за сън удобно.

Smartwatch прави това, за което е известно FitBit: следи стъпки, изкачва стълби, изгорени калории и сърдечен ритъм, като същевременно предлага нови подобрени алгоритми за проследяване на съня, за да ви информира за информация, като когато сте заспали, вашите светлини, дълбоки REM цикли на сън и времето, в което се събудихте. Той има 4-дневен живот на батерията и ви предупреждава много преди да е твърде нисък, така че да имате достатъчно време да го заредите, преди да заспите. Новото приложение Sleep Stages ви позволява да преглеждате моделите на съня, като анализирате данните от акселерометъра и сензора за сърдечен ритъм, и дори ви предоставя информация за съня, която ви предоставя полезни съвети за подобряване на съня ви. Сензорите за сън са толкова напреднали, че дори могат да открият проблеми като сънна апнея. Това е вида на устройството, което предоставя функции "всичко в едно" за активния и здравословен начин на живот.

Ако търсите точков, малък, носене с проследяване на съня, Jawbone UP3 е чудесен, лек и удобен вариант. Също така е много стилно. Тракерът работи за проследяване на съня ви чрез биоимпедантни сензори, както и за измерване на сърдечната честота, скоростта на дишане, телесната температура, галваничната реакция на кожата и дори акселерометър за разпознаване на различни етапи на съня, които включват: събуждане, REM, светлина и дълбочина , Устройството е чудесно за наблюдение на здравето на сърцето през целия ден, както и за получаване на персонализирани напътствия от Smart Coach. По отношение на съня, проследяващото устройство използва интелигентната аларма, за да ви събуди тихо в оптималното време с цикъла на сън.

Ако искате да задържите съня си от вас и в стаята си, опитайте Спирачките Aura Smart Sleep System, която следи съня ви, има светло и звуково устройство, което ви отпуска и ви помага да събудите сън, както и да внимавате събуди те сутринта. Състои се от лента, на която спите, заедно с леглова единица за измерване на факторите на околната среда, свързани със съня ви, както и със създаването на светлина и звук. Приложението за мобилни телефони ви позволява да прегледате резултатите си.

Ще получите загадъчна светлина на таймер, с червени дължини на вълната, за да задейства производството на мелатонин. Нощната единица възпроизвежда музика, за да ви помогне да заспите и да се събудите, интелигентната аларма ви събужда по време на най-лекия период на сън и устройството следи времето ви будно, неспокойно време, време за заспиване, както и времето, прекарано в различните цикли на сън. Той също така следи сърцето и дишането ви, заедно с вашето движение през нощта.

ZEEQ Smart Pillow предлага редица забележителни функции. Той безжично възпроизвежда музика, за да ви успокоява да спите, както и други полезни аудио записи от приложенията, без да ви притеснява партньорът. Възглавницата е чудесно за хора, които хъркат, тъй като заедно с измерването на движението на съня също измерва хъркането на децибели. Всяка сутрин ще получите SleepScore, както и дневен отчет, който показва колко дълго сте спали и колко добре. Функцията за интелигентна аларма ви възбужда възглавницата по време на най-лекия ви цикъл на сън. Възглавницата с пяна с памет, която има регулируема напълнена пяна, дори регулира температурата и изважда влагата.

Ако търсите нещо, което не изисква стартиране или спиране на устройството ви, синхронизиране на данните ви или дори смяна на батериите, BeautyRest Sleeptracker Monitor е прекрасен вариант. Той следи съня ви, без да се налага да го опъва върху тялото ви, а се състои от процесора и сензорната система. Има два сензора, така че вие ​​и вашият партньор можете да проследявате съня си индивидуално, когато поставяте сензорите под възглавницата. Сензорите се свързват с процесора чрез проводници. Сензорите служат за наблюдение на дишането и сърдечната честота, както и съня. Приложението на устройството ви предоставя показания и данни за сън, докато алармата за цикъл на сън ви събужда в най-подходящото време. Системата е единствената по рода си, която е активирана от Alexa и работи с други интелигентни домашни устройства, като Nest термостати и Philips Hue осветление. Освен това ще получите персонализирано обучение за сън през устройството.

Това интригуващо устройство работи за проследяване на съня ви чрез система за биологично възстановяване, която използва персонализирани бинарни бийтове и електроенцефалографски (EEG) сензори за наблюдение на съня ви. Главата е регулируема за вашия комфорт и е направена от супер лека, дишаща тъкан. Бинарните бийтове включват нискочестотни аудио мелодии в малките високоговорители. Придружаващото приложение работи за измерване и следене на поведението ви в съня, както и за запазване на сеансите за сън, за да ви помогне да насочите тенденциите си към съня, като използвате данни от мозъчната вълна и информация за ориентация за движение и сън.

Ако искате нещо, което прилича на часовник, Слингс прави чудесен аксесоар за китката, който е достатъчно модерен за вашето облекло през деня, като в същото време се удвоява като спътник. Проектиран в Париж, часовникът има стилен швейцарски аналогов аналогов аналогов аналогов батериен модул, осем месеца живот на батерията, записва вашите стъпки, разстояние и изгорени калории, разпознава, когато тичате или плувате автоматично и е водоустойчив до 165 фута. Що се отнася до съня, той осигурява просто и ефективно проследяване на съня автоматично и ви предоставя подробности за времето, необходимо за заспиване, продължителност, цикли и прекъсвания.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .