Как да направя разширяването на машината

Изградете силен гръб с гръб разширения

Задната удължителна станция, известна още като машина за хиперекстензия, се предлага в най-добре оборудваните фитнес зали. Друг вариант е римският стол. Заключвате петите си под подложка или валяк, с друга подложка, за да поддържате долната част на тялото си, докато се навеждате с лице надолу. Това улеснява огъването в кръста.

Упражненията са насочени към мускулите на долната част на гърба , най-вече до спиралата на еректорите. Това е тренировъчно упражнение за изолация . Обратно разширенията допълват коремните упражнения, като осигуряват обратното движение на основните мускули в сравнение с хрускането. Удължаването обикновено се извършва като упражнение за телесна маса, като се използва само горната част на тялото за товара. Добавянето на тегло, задържано в гръдния кош, като гира или табела, може да осигури допълнителна работа. Може да се задържи и задцена.

Ако се нуждаете от повече напътствия за тренировка за тегло, моля, вижте ръководството за начинаещи .

1 - Как да направя разширението на гърба на машината - начална позиция

(В) TrainerClipArt.com

2 - Как да направите разширението на гърба на машината - Описание на упражнението

в) TrainerClipArt.com

3 - Мускулите, работещи от машината за обратно разширение

Машината за обратно разширение се насочва към спиралата на еректорите, които са три мускула: illiocostalis lumborum, longissimus thoracis и спиналните. Този пакет от мускули се намира в горичка по протежение на гръбначния стълб. Тези мускули разширяват лумбалния си гръбнак. Те произхождат от точките по гръбначния стълб на шията до кръста и се вмъкват по гръбначните прешлени, ребрата и черепа.

Синергичните мускули, използвани в задното удължение, са глутей максимус, hamstrings и adductor magnus. Използваните стабилизаторни мускули включват мускулите на гърба, раменете и шийката: бицепс, трицепс, лотос, делтоиди, капани, пекове и ромбоиди.

Хората искат да подсилят долната част на гърба и да използват машината за удължаване на гърба, за да насочат тези мускули.

4 - Противоречия над удължаващите машини

Много обучители направляват клиентите далеч от машината за удължаване назад, тъй като смятат, че рискът от натоварване не струва да се използва за изолиране. Вместо това предпочитат комбинирани или функционални упражнения като клекове , прегънати редове и твърди крака, за да подсилят долната част на гърба.

Повече: 11 Hyperextensions за долната част на гърба : Тези упражнения използват тежести, упражняване топка, съпротива лента и кабелна машина за извършване на различни упражнения за удължаване на гърба.