Как да направите баланс на отворените крака с магически кръг

Използването на магическия кръг Пилатес (известен също като фитнес пръстен и упражнения кръг между другите имена) с упражнението за баланс на отворените крака показва ползите от кръга като тренировъчен инструмент. Добавя елемент на резистентност, който в този случай има допълнителна полза от вътрешното тонизиране на бедрото ; тя добавя предизвикателство при координацията и добавя известна визуална и сензорна обратна връзка. Ще посоча тези елементи, докато преминаваме през инструкциите за упражнения.

1 - Открито равновесие на крака с кръг за упражнения

Елизабет Льомеле / ​​Избор на фотограф / Гети изображения

Преди да започнете, ако не сте запознати с баланса на отворените крака на Пилатес , може да искате да го прегледате първо. Освен това, ако нямате кръг от упражнения, можете да опитате това със средна / малка топка за упражнения .

2 - Открито равновесие на крака с упражнения кръг

Гети изображения

Съвет за осведоменост: Въпреки че кръгът е на нисък крак, чувствайте, че започвате да свивате кръга отгоре в основата си. Може би си мислите, че дърпате костите си заедно. Не забравяйте, че това е леко свиване на кръга. Не трябва да го смазвате.

Чувствате ли обратната връзка, която съпротивата от кръга изпраща обратно към сърцевината ви?

3 - Разширени крака - Баланс на отворените крака с упражнения пръстен

Гети изображения

Съветите за съзнание: Обърнете внимание на ефекта на вътрешното боядисване на бедрото, но също така и как поддържането на натиск върху кръга поддържа връзката, която се движи нагоре по крака и в тазовия под и ядрото, дори когато се натискате с краката.

Имайте предвид, че това не е просто баланс с прав фолд на бедрата като лодка поза. Вашите коремни мускули трябва да работят, за да поддържат тези крака повдигнати и леки и има дълга лъжица, където опашната кост изглежда достига до петите ви и едновременно гръбнакът ви се удължава, когато изпращате енергия през върха на главата си.

Допълнителен кредитен ход Вземете този баланс направо в Pilates Open Leg Rocker - с пръстена. Пръстенът ще Ви даде много визуална и тактилна обратна връзка за това колко балансирано сте отстрани. Плюс това ще запази вътрешните бедра.

Магическият кръг е традиционно парче оборудване за упражнения на Пилатес. Сравни цените