Американски програми за сърдечна асоциация

Американската асоциация на сърцето иска да започнете да ходите сега . Те имат основна информация за стартирането на лична програма за разходки, съвети за намиране или създаване на пешеходен клуб. AHA е домакин на Heart Walk и Virtual Heart Walk, за да се насладите на събитие за набиране на средства. Ходенето е чудесна дейност, за да намалите риска от сърдечни заболявания и инсулт или да управлявате Вашето състояние.

Обсъдете всяка програма за упражнения с Вашия лекар преди да започнете, ако имате здравословно състояние.

Национален ден на ходенето

Националният ден на ходенето се празнува в първата сряда на април всяка година. Компаниите могат да се регистрират и да популяризират здравословен начин на живот, като наемат служителите си на 30 минути пеша.

Американската сърдечна асоциация Heart Walks

Стотици американска сърдечна асоциация Heart Walk се провеждат като събития за набиране на средства в САЩ, за да се възползва американската сърдечна асоциация. Те могат да се нарекат Heart Walk или Heart and Stroke Walk. Разходките се провеждат на различни дати във всеки локал. Пешеходците печелят награди въз основа на колко пари набират. Разходките обикновено са на 5K (3 мили) разстояние и често имат по-кратък маршрут Survivor на една миля.

Първо, използвайте сайта Heart Walk за намиране на събитие близо до вас. След това се регистрирате като физическо лице, присъединете се към съществуващ отбор или започнете екип. Можете да влезете с обичайната си социална идентификация или да създадете уникална.

Можете да споделяте защо ходите, което се използва за персонализиране на страницата ви за набиране на средства. Задайте дарение и направете личен подарък, за да започнете набирането на средства. Сега ще имате лична страница за дарения, в която можете да насочите хората да ви подкрепят при набирането на средства за набиране на средства.

Донорите могат да дойдат на личната ви страница и да дадат дарение чрез кредитна карта онлайн или да отпечатат формуляр за дарение в пощенската си мрежа.

По този начин набирането на средства се извършва отпред, не е нужно да се връщате на донорите, за да поискате средства след разходката.

Виртуална сърдечна разходка

Ако няма удобно събитие, можете да се регистрирате за Virtual Heart Walk и да се присъедините към екип, да създадете екип или да го направите като индивидуален човек. Те имат инструментариум, който да използвате за изпращане по имейл до потенциални донори и създаване на вълнение за виртуалната ви разходка.

За програмата за стартиране на ходенето сега:

Програмата Start Walking Now на американската сърдечна асоциация беше преустановена на 30 септември 2015 г. Те казват, че те трябва да разполагат с нови инструменти някъде през 2016 г., които да са по-мобилни и да имат достъп до повече устройства. Причината за спирането на тракерите е, че те се основават на стари технологии, които вече не могат да бъдат поддържани. Те препоръчват да се запишат за техния имейл бюлетин "Здравословен живот", където ще обявят заместващата програма или приложения.

Програмата Start Walking Now имаше много инструменти, които да ви насърчават да ходите 30 минути или повече на ден, за да намалите рисковете за здравето.

Спонсорира се от Американската асоциация по сърдечни заболявания. Можете да се присъедините безплатно и да използвате MyStart Tracker, за да можете да преглеждате и записвате вашите разходки и да проследявате храненето си с онлайн дневник за храна. Тази програма започна като старт! през 2008 г. Тя бе преустановена през 2015 г., но обещанието за замяна е обещано.