Пазаруване за тренировка дрехи в lululemon

Ако сте на пазара за нови дрехи за тренировка или спорт, Lululemon е добро място за начало. Независимо дали сте специален йоги, здравословен тренировъчен фитнес плъх, любимец на груби и здрави спортове на открито или просто се радвате на удобно фитнес облекло в ежедневието си, Lululemon доставя. Компанията, официално наречена Lululemon Athletica Inc, която е основана през 1998 г. от канадски предприемач Денис Дж.

Уилсън доминира на пазара за висококачествено износване на тренировки, което е добре изработено и функционално, модерно, но не прекалено модерно.

Преди да се отправите към най-близкия магазин на lululemon (по-добрият начин да пазарувате за тази марка: понякога уебсайтът не прави справедливостта на облеклото, така че най-малко поп, огледайте се и опитайте преди да се приберете у дома, за да поръчате онлайн). тук има няколко неща, които да имате предвид, за да ви помогна да постигнете точно това, което искате.

Какво ще намерите в lululemon

Каква концепция

Посещението в магазин Lululemon може да бъде нещо повече от пазаруване за тренировъчни дрехи.

Тъй като фирмата има силен ангажимент за изграждане на общности, най-вероятно ще намерите бюлетин с участието на местни учители по йога и съобщения за предстоящи фондации. Повечето магазини предлагат йога и фитнес класове, обикновено безплатно.

Ако оценявате подкрепата на магазини, които "връщат", имайте предвид, че lululemon има програма, наречена "Here to Be", която според уебсайта е предназначена да поддържа, обединява и разширява работата на йога служба. с най-добрите в света нестопански организации в световен мащаб, които правят лечебните ползи от йога и медитацията достъпни за всички. "

И накрая, ако се случи да бъдеш фитнес ентусиаст, който обича да пазарува по телефона, има приложение за това. От уеб сайта на компанията можете да изтеглите удобно приложение за пазаруване lululemon, което е достъпно за Android и iOS с удобни функции като локатор на магазините и възможността да изпращате карти за електронни подаръци на други хора, които се интересуват от атлетично ниво.