7-те най-добри цилиндрични обувки за жени да купят през 2018 година

Поддържайте краката си удобни през всичките си упражнения

Облегалките за обувки осигуряват допълнителен комфорт на стъпалото, ставите и връзките с допълнителната подложка и опора, които имат. Този комфорт осигурява облекчение за тези, които тичат често, имат проблеми с краката като плантарен фасциит или някой с високи арка. Докато маратонките не решават анатомични проблеми, които имате при бягане, те могат да помогнат за намаляване на болката или дискомфорта, които изпитвате. Ако краката ви често болят или просто никога не сте намерили правилното прилягане, една смесена чифт обувки може да бъде умен избор за вас. И дори и да не сте фен на тези маратонки за бягане, те са супер удобен избор за ежедневно износване.

За да ви помогнем да решите кои обувки са най-подходящи за вас, ние сме подредени по много опции за всички видове - от бегачи на дълги разстояния, до пътеки за бегачи, пешеходци и отвъд тук, са най-добрите омекотени обувки за бягане, които жените могат да купят.

Ако търсите висококачествена, добре омекотена, универсална обувка, която е също лека и издръжлива, не търсете повече от обувката за обувки Asics 33-M. Това е страхотна обувка, независимо дали тичаш, ходиш или прекосяваш. Ако сте страдали от плантарен фасциит или друга болка в краката в миналото, тази обувка също може да помогне за предотвратяване на бъдещи проблеми. Междинната подметка на обувката е изработена от Amplifoam, изключително мек, но издръжлив материал, който осигурява отлично омекотяване и реакция. Гъвкавото усещане на Asics 33-M стимулира естествения стил на бягане, което го прави чудесна опция за краткотрайни и дълги разстояния. Материалът ComforDry осигурява плюшен комфорт, както и отлично управление на влагата, дишане и антимикробни свойства.

Потребителите обичат прилягането и удобството на тази обувка още от първото износване. Подобно на много други добре обусловени обувки, Asics 33-M не е евтин, но си заслужава цената за дълготраен, качествен продукт.

С изключителна система за възглавница и голямо поглъщане на удара, женските обувки за бягане Saucony Ride са перфектният избор за жените, които често се движат и имат високи километри. Междинната подметка на обувката е направена от SuperLight EVA, която осигурява отлично омекотяване и отскок, като същевременно запазва леко усещане. Обувките Saucony са известни със своята просторна кутия, така че това е добра опция, ако имате широки крака. Формованата стелка от пяна е подвижна, така че може да се побере и с други вложки или обичайни ортези. Умен избор, ако тренирате за половин или пълен маратон, можете спокойно да отидете на разстояние в тези обувки.

Краката ви могат да победят по здрави пътеки и груби пътища, така че може да се нуждаете от още по-голямо овлажняване, когато сте извън пътя. Ако търсите обувка за обувки с повече подложки, женските обувки Altra Olympus са страхотна възможност. Тази обувка е снабдена с максимално омекотяващо усещане, като същевременно осигурява все по-добро сцепление и сцепление, което трябва да се справя с всички видове терени и кота, когато се движите. Въпреки отличното възпиране и защита на обувките, обувките Atlra Olympus не са обемисти и имат гъвкаво усещане, което ви позволява да работите по-ефективно и по-бързо по пътеките. Краката, оформена в крака, поддържа краката ви стабилни и удобни, дори когато катерене и спускане на хълмове.

Предлагат се в три цветови рецензенти, които обичат тези за подкрепата си от арката, а някои от тях отбелязват, че самото преминаване към тези обувки подобри тяхното функциониране.

Ако търсите дълъг път, когато ударите настилката, женските обувки Adidas Supernova Glide са чудесен избор. Boost EVA мембраната на обувките има свойства, връщащи енергия, което прави всяка стъпка лека и бърза и ви помага да подобрите прехода си към петите. Гумената външна подметка на обувката предлага чудесна сцепление на различни повърхности, дори на мокра настилка, така че да можете да се движите във всички видове метеорологични условия. Кутията е изработена от гъвкава мрежа и е просторна и удобна за всички видове крака.

Един потребител отбеляза, че след като се преобразиха в тези обувки, забелязаха, че са по-малко възпалени и времето за възстановяване е по-кратко, което е печеливша функция в нашата книга.

Женските обувки за бягане на Brooks Ghost са изключително универсални обувки с отлично омекотяване и поддръжка, особено за неутрални бегачи. От кратки бягащи пътеки до надбягвания на дълги разстояния по пътища или пътеки, Ghost се представя добре по време на всички видове писти. Междинната подметка "Caterpillar Crash Pad" предлага възглавница и стабилност за много гладък преходен ход. Освен това, Omega Flex Grooves на обувката дават известна гъвкавост, което позволява по-естествено движение на фронта и лекота. Подметката е мека, а предната част е малко по-твърда и предлага перфектен баланс на удобно и ефективно действие. Тези тенис обувки се предлагат в тесни, средни и широки размери на жените, така че е лесно да получите подходящата за Вас крака.

С търговската си марка супер дебели и широки ходила обувките на Hoka не са най-красивите на пазара, но те със сигурност доставят, когато става въпрос за облекчаване и комфорт. Обувките Bondi са отличен избор за жени, които се занимават с плантарен фасциит или се притесняват за повторение. Изключителното омекотяване на обувката забавя скоростта на стъпалото при всяко удряне, което намалява налягането под петата и топката на крака. Тези обувки са малко по-твърди от другите ходови обувки на Hoka One One, така че те осигуряват допълнителна стабилност и подкрепа, за да се защитят срещу плантарен фасциит и други болки в краката. Подметката е изработена от много здрава и здрава гума, която допринася за издръжливостта на обувките.

Горните обувки GEL Nimbus на жените на Asics са изключително удобни обувки, които работят добре за ходене, кръстосано обучение и по-кратко разстояние. Те също така са чудесна възможност за жени, които прекарват много време на крака и са преживели болка в краката в миналото. Системата за почистване на обувките "GEL" на обувките в задната част на краката и предната част помага за поглъщане на удари, което прави по-удобни мили. Подметката има издръжлив въглерод, който го предпазва от износване и износване, което подобрява устойчивостта и издръжливостта на обувката.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .