Дали Пилатес ще ми помогне да бъда по-умен?

Ако някога сте виждали някой да напусне клас Пилатес или да го напусне сам, вероятно сте забелязали как Пилатес може да ви направи по-високи. Прекарайте един час, работейки на едновременно сила и дължина, и почти не можете да помогнете, но растат. Докато упражнението не може буквално да промени генетиката или да удължи костите, Пилатес може да е най-подходящият да ви помогне да изразите максимално височината си и да възстановите най-добрата си поза.

Как точно работи това? Прочетете нататък.

Пилатес е добре известно, че помага на хората да се чувстват и изглеждат по-високи. Това се прави по много начини. Първо, няма по-добър начин да увеличите височината, която имате, отколкото да се обърнете към добрата поза. Когато стоите високи и се движите с благодат и лекота, вие създавате впечатлението, че сте по-високи. Не само, че упражненията от Пилатес преподават подреждането на добра поза, но осигуряват якостта на ядрото, която го поддържа. И Пилатес ви помага да постигнете това привеждане в съответствие и подкрепа в движението по ежедневието . Постоянната практика се вижда най-видимо в позата ви. За тези, които са нови за Пилатес, е обичайно да чувате вашите приятели и семейството да коментират колко страхотно изглеждате. По-изправено тяло изглежда по-слабо, по-топло и по-силно, дори ако тези резултати все още се развиват. Може да се твърди, че добрата поза не увеличава височината, практически ако все още не е клинично.

Научете повече: Пилатес и поза

Основната подкрепа, която развива Пилатес, е ключът към подпомагането на тялото да устои на гравитацията, облекчавайки компресията както в гръбначния стълб, така и в бедрата. Разкриването на пълното пространство, което имаме на разположение в прешлените и тазобедрените стави, е друг начин за увеличаване на височината. Дори ако това увеличение се измерва в милиметри, ефектът е огромен.

Тя ви позволява да се движите с пълната си височина и с много по-голяма свобода. Декомпресията на гръбначния стълб чрез основната опора е една от причините, поради които Пилатес работи за болки в гърба .

Също така е важно, че една от големите предимства на обучението по пилатес е това, което кара хората да се чувстват високи. Тази полза е последователно докладвана от хора, които правят Пилатес редовно, и става много бързо. Начинаещите и опитни практикуващи докладват за новооткритото усещане за дължина и височина, колкото повече практикуват Пилатес. Когато се чувствате добре и здраво, вие излъчвате енергия далеч извън границите на физическото тяло.

Научете повече в Get in Shape с Пилатес

Ако сте на дребна страна, не е нужно да се притеснявате за започване на Пилатес . Няма ограничение на размера. Тя работи за всички. Винаги можете да правите пилатес мат упражнения, а оборудването Пилатес в студиата е приспособимо на различни височини.

Също така е добре да отбележите, че докато Пилатес няма да повлияе на дължината на костите, това повлиява силата на костите. Като система за обучение за резистентност, Пилатес укрепва мускулите и изгражда кости. И версията за телесното тегло на матската работа и оборудването постигат това. Положителна полза от тренировката за резистентност, Пилатес също може да помогне за предотвратяване на остеопорозата и скелетните свивания и постурални проблеми, които идват с нея.

Научете повече в Пилатес, Упражнение и Остеопороза

Редактирано от Алиша Унгаро