Най-добри кожени и минимални обувки

Ако имате интерес да се присъедините към движението на босото движение, помислете дали да започнете с един от тези минимални или боси обувки за бягане. Следните боси и минимални обувки са популярни сред опитни бесове. Макар че напоследък тенденцията е загубила малко натиск, минималистичната тълпа, която се движи, все още има място в еволюцията на обувките .

1 - Vibram FiveFingers

С любезното съдействие на Амазонка

Оригиналната обувка бос, която буквално приляга на крака като ръкавица. Тези обувки насърчават по-естествената походка, независимо дали ходите или бягате. Когато започнете да бягате в FiveFingers, автоматично ще предприемете удар в предната или средната част на стъпалото и ще избегнете удара на петата, който сте използвали, докато носите гъсти, омекотени обувки за бягане.

2 - Свободното бягане на "Найки"

С любезното съдействие на Амазонка

Но ако не сте напълно готови за най-малкото чувство за минимални обувки, Nike Free предлага нещо между минималните и традиционните обувки. Nike Free е лек и изключително гъвкав, но има значителен спад на тока и доста възглавница. Това е добра преходна обувка, но повечето пуристи няма да са големи фенове на Свободния.

3 - Металорежеща ръкавица на Мерел

С любезното съдействие на Амазонка

Merrell се присъедини към модата Vibram със собствена версия на минимална обувка, за да излезе с ръкавицата Merrell Barefoot Glove. Проектиран с малко защита, естествено усещане и едва там горе, ръкавицата ви помага да преминете към бягане, но все пак изглежда като обувка. Версиите за жени включват "Пейс", а версиите за мъже включват

4 - Terra Plana Vivo

Тера Плана Виво. фото с любезното съдействие на PriceGrabber

Ако цената не е обект, Terra Plana предлага ботуша за обувки 150.00 + Vivo. Тези "едва там обувки са леки и дишащи, но предлагат много тънка, устойчива на пробиване подметка за основна защита, без структурата или формата на други обувки. Що се отнася до естетиката, това е едно от по-добре изглеждащите обувки босове, които понастоящем са на разположение.

5 - Нов баланс минимум и 101 пътеки обувки

С любезното съдействие на Амазонка

Новият Balance предлага две минимални версии за обувки. Новият Balance 101 Minimal Trail Running Shoe е добър избор за получаване на бос-ентусиасти, които обичат оф-роуд и пътеки. Новата линия "Минимас" предлага разнообразие от обувки, вдъхновени от тенденцията на босите стъпала. Можете да намерите обувки за движение по пътищата, теглене на трасето и ежедневно износване в състава Minimus. Всички NB минимални обувки имат 4 мм капка от петата до петите, а не 12 мм капка, намерена в типична обувка.

6 - Вселената на Mizuno Wave 3

С любезното съдействие на Амазонка

Mizuno Wave Universe 3 е друга добра преходна обувка. Това е изключително лек, с 3.8 унции, предлага минимално уплътнение и сравнително малък спад на петата. Тази версия на обувката има по-трайна външна подметка, която държи по-дълго и има малко повече структура от предишните версии.

7 - ZEMgear

С любезното съдействие на Амазонка

Мотото на ZEMgear е "Защита на ефективността при бели крака". Земеджър прави минимални обувки, които ви позволяват да премествате краката си естествено. Оригиналът Зем е предназначен за използване в пясъка. Тези ботуши имат 4-лентов участък от Lycra горна част и меки монолитни гумени дъна. За бегачите гледайте за ZEM O2, обувка за боси обувки и ZEM 360 - супер лека бос-обуща обувка.

8 - Изпълнение на Алтра

Алтра предлага на Адам за мъже и навечерието за жени . Тези минимални обувки са предназначени за истинско усещане за боси. Те също така са снабдени с различни вградени стелки, така че можете да получите перфектната форма и количество възглавница за всяка дейност. Тази течаща обувка има нулев пад на крака за най-доброто усещане за бос.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.