Използвайте тази ръка за по-бързо ходене

Технологията на дясното замахване на ръката може да увеличи тренировката ви за ходене

Когато искате да ходите по-бързо , използването на правилното движение на ръката може да направи голяма разлика. Някои треньори казват, че краката ви се движат само толкова бързо, колкото ръцете ви. Ако не използвате движението на ръката при ходене, просто добавянето на движение на ръката може значително да ускори темпото на вашето ходене . Ако вече използвате движение на ръката, ще искате да сте сигурни, че използвате правилната техника.

Искате енергично, но гладко и плавно движение на ръката, което не губи усилие.

Погрешната ръка за ходене

Първата стъпка е да забравите всички изображения, които сте видели на един проходилка, който изпомпва ръцете си на големи удари, удряйки въздуха пред лицето му. Или може да държи ръката си на гръдния кош, но да се наклони напред и назад пред тялото си, като лактите излизат и застрашават минувачите. Това се нарича пилешко крило. Много от това движение ще загуби и не му помага да увеличи скоростта на ходене.

Също така може да забележите хора, които ходят с ръце направо отстрани. Понякога ги виждате да вървят бързо с лакти направо и да правят гребла с ръце. Това може да ви напомни за пингвините. Това също е неефективна форма на движение на ръката.

Тя само се посещава в салона, за да видите тези различни стилове на движение на ръката, които се използват от тези на неблагодарна.

Може да се отбележи, че дори тези неефективни форми на движение на ръцете са по-добри от това, че се държат върху перилата .

Практичната ръка Swinging техника за бързо ходене

Ето как да използвате мощно движение на ръката, което действително ще ви помогне да ходите по-бързо.

  1. Обърнете лактите си на 90 градуса. Правите ръце няма да ви ускорят.
  1. Не желаете да увивате ръцете си или да държите предмети в тях. Ръцете трябва да се отпуснат с пръсти в частично затворена къдряца.
  2. Дръжте лактите близо до тялото си. Това ще ви помогне да спестите енергия, която се губи от пилешкото крило.
  3. Сега за трудната част - кога ще дойде ръката ви? Ако просто затворите очите си, тялото ви ще започне да го прави. Ръцете ви работят срещу краката ви. Когато лявото ви краче е напред, дясната ви ръка е напред и обратно. За да балансирате тялото си по време на ходене, ръката от една и съща страна на тялото, като вашето предно стъпало отива назад в противоположност на краката. Сега преувеличавайте това естествено движение малко, така че ръката ви достига към задния ви джоб (или до мястото, където ще има джоб).
  4. Сега вашият напред крак се връща обратно и ръката от тази страна напредва. Искате да гарантирате, че това движение е прави в посока напред. Това е като движението на шоу-шоу или се простира ръка в ръкостискане.
  5. Не искате предната ръка да пресича централната точка на тялото ви. Тя може да се движи леко диагонално, но всяко значително диагонално движение е пропиляно усилие.
  6. Дръжте ръката си напред. Тя не трябва да се издига над нивото на гръдната кост или губите усилия.
  1. Не прекалявайте прекалено много назад в ръцете си. Достигнете до задния джоб, но не се прекалявайте прекалено много, за да се наведете или да се наведете.

Упражняване на доброто движение на ръката

Преди да започнете ходенето си, трябва да стоите с добра, прави поза . Разхлабете раменете си, като направите няколко рамена на рамото напред и назад. Почувствайте рамене и уверете се, че врата и раменете ви са отпуснати, а гърдите ви са отворени. Това ще ви позволи да използвате естествено движение на ръката.

Може да ви е трудно да използвате добро движение на ръката, когато ходите с бавна скорост. Вашето тяло не е в ритъма на ходене, който позволява естествено движение на ръката.

Но когато ускорявате бързо, ходенето на ръката ви трябва да започне да се развива естествено, ако го позволите.

Използване на Arm Motion за по-бързо ходене

Ще установите, че ускорявате, когато използвате правилно движение на ръката. След като се чувствате комфортно с движението на ръката, можете да помогнете на краката си да се движат по-бързо, като съзнателно размахвате ръцете си по-бързо. Краката ти естествено ще последват примера. Това може да ви помогне да вдигнете темпото, когато е необходимо.

Ползите от използването на Motion Arm

Чрез това, че можете да ходите по-бързо, ще можете да повишите сърдечната честота. Това може да бъде разликата между разходка, която се счита за упражнение с умерена интензивност и тази, която не е такава. Препоръчва се да постигнете 150 минути седмично упражнение с умерена интензивност, за да намалите рисковете за здравето си.

> Източник:

> Бъдете активни по Ваш начин: Информационен лист за възрастни Office of Prevention and Promotion of Health. https://health.gov/paguidelines/factSheetAdults.aspx.