Glo Glov Reflective Ръкавици за безопасност

Глоубловата рефлекторна ръкавица за безопасност е страхотен елемент за безопасност за проходилки, бегачи, велосипедисти и скейтъри. Тези най- важни неща за нощно ходене осигуряват отлична видимост и сигнализират за вашето присъствие на превозни средства, докато пресичате улици. Можете да носите тези ръкавици с отворени пръсти сами по всяко време или върху други ръкавици при по-студено време. Забавно е да им "покажете триъгълника", когато прекосите улицата.

Също така в стила на мотоциклетиста с подплатена, неотразяваща длан.

Купете от Amazon.com

Характеристика

Против

Експертна проверка

Чувствам се, че нося "Могъщите ръкавици на властта", когато нося тези отразяващи ръкавици. Показвам палмовия триъгълник на трафика, докато пресичам улици, докато мигам лентите и триъгълника на гърба на ръката, докато вървя.

Специалистите по безопасността на пешеходците са съгласни, че пешеходците и бегачите трябва да носят отразяващи елементи върху частите на вашето тяло, които се движат.

По този начин, когато се движите добре в движение, движещите се отразяващи елементи на ръкавиците осигуряват постоянен коефициент на безопасност.

Имам средно малки ръце и тези универсални ръкавици се вписват добре и осигуряват много място, докато все още се чувстват сигурни. Те се простират, за да поемат по-големи ръце и над други ръкавици.

Имам намерение да ги запазя в колата и за извънредни ситуации по пътищата.

Първоначалната цел на Glo Glov беше за контрол на движението. Сега те идват в версия за велосипедисти и мотоциклетисти с подплатена длан и без отразяващ триъгълник в дланта. Бъдете в безопасност, вижте и се насладете на тези "ръкавици на властта".

Когато ходиш през нощта, не можеш да бъдеш твърде видима. Трябва просто да носите отразяващи елементи от главата до петите, така че трафикът да ви види и да ви избегне. Дори, ако просто ходите на няколко блока до магазините за хранителни стоки, има автомобили, които се превръщат в алеи по пътя ви, хората се отдръпват от паркоместа и т.н. Добавете в тенденцията ни да се разхождате, гледайки нашите мобилни телефони вместо нашия път и това е рецепта за бедствие. Често шофьорът и проходителят са разсеяни!

Често откривам, че моите якета и друга екипировка нямат отразяващи елементи, затова търся други неща, които да добавите, като например Glo Glovs. Харесва ми да запазя чифт удобен в моя пакет и един в колата си. Тогава те са готови всеки път, когато искам да се разхождам или ако трябва да изляза от колата си в извънредна ситуация.

Това също е добра част от нощни състезания за тези забавни събития. Издигнете се, бъдете видими и се виждате.

Купете от Amazon.com

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.