Внимание: Голден ден за туризъм на 21 юни

Вие може да срещнете Bares в гората

Всяка година неофициалният Ден за голф на пешеходен туризъм се наблюдава на 21 юни - деня на лятното слънцестоене. Тя може да бъде празнувана от голи пешеходци поотделно или на групи в гората и планините на тази дата. Той пада около датата на Деня на бащата и това води до опасения за облечени семейства, които се срещат с голи туристи.

Ходенето на гол не е нищо ново, въпреки че е по-често срещано в Европа, отколкото в САЩ. Външният автор Колин Флечър пише в популярните му пътеписни книги, че се наслаждава на туризма гол през Големия каньон и по протежението на тихия Крест Трейл в горещите дни.

Може да мислите, че се присъединявате или се притеснявате, че имате неудобни срещи. Ето някои указания за гол туризъм.

Голи пешеходни турове и закона

В много юрисдикции не е незаконно да се голи публично, ако вашето намерение е просто да бъдете овладяно, а не да подтиквате или да отговаряте на сексуална възбуда. Ако пътувате по американски федерални земи, като Национална гора или Бюро за управление на земите, няма федерален закон срещу голота, но държавното и местното законодателство могат да имат предимство.

В други юрисдикции ходенето на гол може да ви приземи в затвора . Ако планирате да отидете гол в пустинята, познайте местните закони и потърсете места, където е малко вероятно да срещнете други, които не са смислени. В най-лошия сценарий таксата може да бъде дори сексуално престъпление, което може да доведе до последствия в кариерата и личния ви живот.

Разумно е да се намери частна уединена пътека, ако се каниш соло или да се присъединиш към група голи туристи.

Проверете в курортните зони, които не са валидни за Вашия район, за да видите дали те са организирали групови походи. Някои групи, които се разхождат по обществени пътеки, ще изпратят облечен турист напред, за да предупредят всички "текстилни туристи", които гола група е на следите. Това убеждава другите, че не сте заплаха, просто щастливи, безобидни натуристи.

Ако срещнете гол хокей

Когато се сблъскате с някой, който се разхожда гол, обикновено можете да разберете разликата между нудистите и неприличните изложители . Ако голото лице очевидно е просто изкачване и се наслаждава на природата au naturel , просто продължете както обикновено. Ако човекът не ви безпокои за вас или за другите, нека да се наслаждавате на слънцето и бриза на обикновено облечените части на тялото. Може да искате да проучите какво правите и какво да правите, за да се държите в зоните за избор на облекло.

Ако голите туристи показват признаци, че всъщност са извършители на непристойно излагане, напуснете околността възможно най-бързо и се обадете на полицията. Това е препоръката на Pamela Kulbarsh, RN MSW и психиатричен екип за спешна реакция. Вербализирането, жестовете, докосването и т.н. са очевидни признаци на това престъпно поведение. Повечето от тези престъпни изложбата не са опасни, но има известен напредък, за да се признаят и дори да се атакуват другите. Те трябва да бъдат докладвани.

Има сиви зони между безобидния нудист и опасния ексхибиционист. Ако не искате да бъдете неразбрани, може да се наложи да ограничите вашето поклонение на слънце до обозначените зони и курорти по избор.

Природни опасности от гола пешеходен туризъм

Голите туристи са изправени пред повишена експозиция на елементите, вредителите и дразнителите.

Имайте предвид това и планирайте как ще се предпазите, облечени или облечени.

> Източник:

> Кулбарш, Памела. Имейл интервю. Юни 2009 г.