Дневно меню # 6 за диети с ниско съдържание на въглехидрати

Съвместим с South Beach

Това меню е проектирано така, че да е съвместимо с фаза първа на South Beach Diet, но работи по почти всеки план за ниско съдържание на въглехидрати. Тя може да се променя лесно, за да се настанят други планове с ниски въглехидрати. Това е малко по-ниско в калории, отколкото повечето от менютата ми. Ако сте гладни, добавете допълнителна печена обвивка за говеждо месо на обяд, повече масло при приготвянето на яйцата и зелените вечери.

закуска

обяд

Закуска

Вечеря

Хранителен анализ: 30 грама ефективен въглехидрат , плюс 22 грама фибри, 110 грама протеин и 1400 калории.

Забележка: Калориите могат да се променят чрез добавяне и изваждане на протеини и мазнини (ако гладувате, добавете калории), или ако нуждите ви от въглехидрати варират от това, като промените количествата въглехидратни храни. Всички менюта имат по същество всички необходими витамини и минерали, с изключение на калций и витамин D.

"По същество" означава, че един определен витамин може да бъде малко под един ден или друг. В по-голямата си част тези менюта далеч надхвърлят минималните изисквания. Някои менюта имат опция за по-ниски въглехидрати. Моят анализ на хранителните вещества, различни от въглехидратите, не включва този вариант.