Паспорти за членство в няколко студио за фитнес

Няма никакво отричане, че популярните бутикови фитнес класове, като SoulCycle и Pure Barre, са развили култово следване. Тези самостоятелни бутикови студиа насърчават фитнес, като същевременно създават социална общност, която държи клиентите да се връщат за повече, често за $ 25 до $ 40 на класа .

Това е огромна цена от 75 до 120 долара на седмица, ако отидете три пъти и не плащате за членство (донякъде отстъпка). Това е много тесто.

За щастие, ако плащате някъде между $ 150 и $ 350 на месец, за да получите вашия фитнес клас поправка не е в бюджета, има начини да се намалят разходите за бутик фитнес . Едно от най-добрите и гъвкави решения е да си купите паспорт за членство в няколко студия. Тези паспортни планове предоставят на потребителите достъп до множество студия и бутикови класове за една, определена месечна ставка. Те често имат правила и указания относно броя на часовете, които можете да присъствате, но ако не сте ангажирани с едно студио, паспортът предоставя опции и отстъпки, които иначе трудно идват.

Концепцията беше популяризирана за пръв път от ClassPass - услуга, която първоначално отвори вратите на стотици най-популярни фитнес студиа за определена месечна такса. Но ClassPass не е единствената налична опция - вижте коя опция е подходяща за вас.

1 - ClassPass

ClassPass

Клиентите на ClassPass имат достъп до стотици бутикови студиа в града си с едно членство в ClassPass, но трябва да изберат месечен план от три, пет или 10 класа. Например членовете в Ню Йорк могат да платят $ 45, за да присъстват на три класа месечно, $ 75 да присъстват на пет класа на месец, или $ 135 да присъстват на 10 класа на месец. Цените достигат до $ 10 или по-малко на класа, така че това е доста прилична сделка, но вие сте ограничени от броя на класовете, които можете да вземете на студио. Тези с пропуск от три класа са ограничени до един клас на студио на месец, а тези с петцифрен пропуск са ограничени до два класа за едно студио, а тези с 10-класов пропуск са ограничени до три класа на студио.

2 - Американският здравен и фитнес алианс PassBook

Знаете ли тези талони, които можете да купите, които са пълни с купони на ресторанти и места за забавление? PassBook е много подобен.

По същество закупувате PassBook (специфични за Ню Йорк, Чикаго, Хюстън или Лос Анджелис), а в PassBook ще намерите безплатни талони и отстъпки за стотици фитнес заведения в целия град. Всеки купон е добър за минимум две посещения, но някои от тях са добри в продължение на няколко седмици. Например, New York Fitness PassBook включва едноседмичен преход до 24 часа фитнес и двуседмичен пас на Jazzercise.

Друго предимство е, че талоните са добри за цялата година, което означава, че можете да ги използвате в свободното си време. Ако се включите в някоя от участващите съоръжения, преди да изтече годината, ще получите обратно цялата цена на PassBook.

Всеки PassBook струва $ 95 плюс такса за доставка и обработка на $ 5.

3 - FitReserve

FitReserve е друга компания, подобна на ClassPass, но в момента се намира само в Бостън, Ню Йорк и Вашингтон, въпреки че има планове да се разшири до Чикаго. Основните разлики между FitReserve и ClassPass са:

  1. С FitReserve можете да посещавате часове до четири пъти на студио, на месец. Изключение е, ако се регистрирате за членство в три класа, в който случай можете да посетите само едно студио веднъж месечно, точно като ClassPass.
  2. FitReserve предлага изключителни привилегии за студийни партньори на всеки, който е бил член на FitReserve повече от месец. Това означава, че можете да получите специални отстъпки и оферти от партньори като Lole и Zeel.
  3. Имате пълен достъп до графиците на студиото. В някои случаи графиците са ограничени с ClassPass, предлагайки само по-малко популярните времеви интервали за членовете на ClassPass. С FitReserve имате достъп до най-популярните времена и места.

Общата цена за месечно членство е малко по-висока от ClassPass. Тримесечното членство на Ню Йорк е $ 59 на месец, членството в пет класа е $ 79 на месец, а членството в 10-та класа е $ 149 на месец. Съществуват и по-дълбоки отстъпки, ако сте готови да платите предварително за 10-членно членство за три, шест или 12 месеца.

4 - Йога и фитнес паспорт

Йога фитнес паспорт

Паспортът за йога и фитнес е малко комбиниран с формат ClassPass и формат PassBook. Плащате фиксирана такса за достъп до 30 класа в участващите студия, но имате шест месеца от първата употреба, за да използвате ваучерите си, преди да изтекат. Докато поставяте паспорта си в добро използване, той намалява лихвата по курс до 10 щ.д.

Можете също така да изберете между 5 и 10 класа на участващо място, функция, която издува ClassPass и FitReserve от водата.

Паспортът е широко достъпен, включително фитнес центрове и студиа в цялата страна, което може да го направи по-достъпен от някои от другите възможности за няколко студиа за фитнес.

Преди да платите пълната си цена обаче, проверете Groupon за сделки с йога и фитнес паспорт - те често рекламират до 93% от цената на стикера, което значително намалява цената за всеки клас. Просто потърсете "Йога и фитнес паспорт".

5 - Зенрес

Зенрес е малко по-различен от другите компании в този списък. Това е по същество платформа за отстъпка, която ви позволява да откривате нови студиа и да се запишете за класове на най-ниската цена, всички от един сайт. Така че, вместо да се насочите към уеб сайта на велосипедното студио, за да резервирате един клас, а след това уебсайт на студио за баре, за да резервирате друг клас, можете да го направите всичко от Zenrez. Компанията работи и със студия, за да предлага сделки "Daily Zen", които намаляват цената на конкретни класове, за да помогнат на членовете на Zenrez да открият нови студия, инструктори и формати.

Понастоящем Zenrez е достъпен само в пет големи метрополиса, но бързо се разширява.