Как да запазите твърде често уриниране от разрушаване на тренировката

Трябва да отидете в лошото време

Избягвате ли да се разхождате, да бягате или да се разхождате, защото ще трябва да уринирате твърде често? Всъщност нямате непрекъснат проблем с контрола на пикочния мехур , но не искате да търсите тоалетна или да използвате пристанище, когато сте на разходка. Това е извинение, което някои използват, за да избегнат участието си в ходене или да ходят на разходка с други хора.

Вие не сте сами в нужда да уринирате по-често, отколкото е удобно

Колко често е твърде често да се налага уриниране? Вероятно вече сте определили това за себе си и сте ограничили разходките си до времето, когато можете да отидете без да имате нужда от тоалетна.

Организаторите на ходенето на събития планират пешеходци, които искат да имат достъп до тоалетна поне веднъж на час, което е приблизително на всеки две до три мили от пешеходен маршрут. Жените, особено, се нуждаят от по-чести тоалетни почивки, докато повечето мъже могат да пропуснат спирка за два часа или повече.

Често срещани причини за нужда от често уриниране

Миналата бременност и раждане, тазовата хирургия, разширяването на простатата и простатната хирургия, менопаузата, инфекциите на пикочните пътища и диетата и навиците ви за пиене могат да допринесат за нуждата от уриниране по-често, отколкото е удобно.

Твърде често уриниране може да е признак на диабет. Кажете на вашия лекар, за да можете да бъдете подложен на скрининг. Ранното откриване и контрол на диабета е от съществено значение за предотвратяване на дългосрочните последици за здравето от болестта.

Как може да намали гърдите ви спира на вашите разходки?

Какво е здраво за уриниране?

Уринирането е естествено и знакът, че пиете достатъчно течности, за да предотвратите дехидратация. Ако урината ви е тъмно жълта, нямате достатъчно вода. Ако е сламено-цветна до безцветна, пиете достатъчно вода. Дехидратацията е опасна и нездравословна. Необходимостта от уриниране е просто неудобна.

Планирайте напред за почивка в тоалетната

Слушайте тялото си и знайте колко често ще трябва да уринирате. Планирайте пешеходния си маршрут, за да включите тоалетна в необходимия интервал. Когато посещавате разходки и състезания, попитайте къде остават спиранията ще бъдат по маршрута.