Постоянни пилатес упражнения и сертификация

Марта Ернандес е учител по теория за метода TM Пилатес, програмата за сертифициране на учители по пилатес в Института. Тя е и основателят на студиото "Спейс Пилатес" във Ванкувър, БК. Марта ми даде хубаво въведение към основите на Пилатес. Тя също ми даде указания за постоянно упражнение за Пилатес и някои снимки на себе си, изпълняващи някои от упражненията, които всички споделям с вас тук.

Какво представлява Пилатес?

Постоянният Пилатес адаптира много от класическите упражнения за мат Пилатес, за да ги вкара във вертикалната равнина. Едно от първите неща, които Марта ми показа за това, че стои Пилатес, е, че осигурява връзка между пилатес матовата работа и ежедневното движение - подобрение на функционалния фитнес подход на Пилатес за упражнения.

Предимства на постоянен пилатес

Правенето на пилатес упражнения, докато стои, придава предизвикателството да се запази равновесието, тъй като различните движения преместват теглото и поставянето на тялото над единия или двата крака. Той също така учи тялото / ума, за да преформулира навиците на движение към по-добро привеждане в съответствие и ефективност; това след това се отразява по-лесно в извършването на ежедневните задачи. Да се ​​научиш да поддържаш неутрален гръбнак, докато стоиш, ходиш или огъваш, е пример за подготовка за подготовка за пилатес в ежедневието.

Мускулите на тазовия етаж играят ключова роля за поддържането на равновесие, така че всеки, който се нуждае от укрепване и стабилизиране на тази област (основно всички от нас) ще се възползва от постоянен пилатес.

Тези, които имат проблеми с целостта на тазовия етаж, като например хора, страдащи от инконтиненция или майки след раждането , ще бъдат особено заинтересовани. Марта предполага, че други популации, за които е подходящ Пилатес, са тези, които трябва да развият своя баланс или да се противопоставят на загубата му, като например възрастни хора и хора с болестта на Паркинсон.

Интересна потенциална полза от неподвижния пилатес, която Марта посочи, за която не бях мислил преди, е, че стоенето на единия крак създава по-голямо предизвикателство за тежестта на костите на бедрото и краката на стоящата страна на тялото, като по този начин увеличава потенциал за изграждане на кости за тези, които искат да предотвратят остеопорозата.

Не само, че стоящите Пилатес помагат на хората да преминат от мат и в ежедневието, но и работят обратно. Марта казва, че много хора, които имат затруднения с мат упражнения, тези, които са по-малко гъвкави или имат проблеми с изправянето, използват Пилатес като преход към матката.

Научете постоянни пилатес

Джоан Брайбарт, основателят на PhysicalMind Institute, развива постоянен Пилатес. Това е стандартна част от обучението на учители по метода TM Pilates на PhysicalMinds, така че намирането на инструктор за Пилатес, сертифициран в The Method, е сигурен начин да се заемете с обучение по пилатес. Други инструктори от Пилатес може да имат и постоянното обучение по пилатес, така че се огледайте наоколо. В допълнение, Джоан Breibart написа книга " Постоянен пилатес: Укрепване и тонизиране на вашето тяло където и да сте , което е широко достъпно. Има и DVD, наречено Standing Pilates от PhysicalMind Institute.

Това DVD е доста напреднал набор от постоянни упражнения за Пилатес, които изглежда са насочени към инструктори и хора, които вече познават Пилатес. Има и друг постоянен пилатес DVD, несвързан с PhysicalMind, наречен The Method - Standing Pilates Blend , който все още не съм виждал.

Постоянно упражнение за пилатес

Като част от това, че ме напълни с пилатес, Марта беше достатъчно любезна, за да ни даде указания за упражнения за постоянната пилатес версия на упражнението, като се превърна като топка. Това е чудесен пример за това как стоящият пилатес е адаптирал класически упражнения за пилатес към вертикалната позиция.

Научете Постоянни Пилатес

Както вече споменахме, обучението по пилатес е част от учителската програма The Method Pilates чрез The PhysicalMind Institute.

Той също така се предлага като отделен модул за тези, които вече имат сертификат Pilates mat instructor.
Свързани връзки: