Йога шорти за жени по дължина

Хайде лятото, йога гащета се разбива отвсякъде. Шорти са също популярни целогодишно в горещи йога класове, въпреки че някои горещи йога-износване експерти предпочитат capris, които по-добре контролират хлъзгав пот крака. За дамите с къси къси панталони открихме много вариации в краткото кратко плячка, но също така търсихме някои по-дълги, по-свободни версии, ако това е по-скоро вашият стил. Ще започнем кратко и ще продължим, докато слизаме в списъка. Размерите на вдлъбнатините са предоставени от производителите и са включени за сравнение, но ще варират леко в зависимост от размера на дрехата.

1 - Лулиуемон Боуги Къса

Лъгулемон Буги Шорти. Снимката е предоставена от Lululemon

Inseam: 1 и 7/8 инча

Не е изненадващо, като се има предвид тяхната репутация за подобряване на гърба, Lululemon води пакета, когато става дума за краткост. Това е прост, дори да се обадя на тези шорти, но ако имате кураж, за да покажете глутетата си, това е начинът да отидете. Тези измамни дизайнери от "Лулулемон" дори успяха да се промъкнат в малък джоб, перфектно приспособени за вашия ключ за шкафчета и това е всичко. Изработена от класическия собственик на луоните.

| Повече ▼

2 - Лоле Навасана Къса

Lole Navasana къси панталони. Снимката е предоставена от Lole

Inseam: 3 инча

Стилът на Navasana на Lole все още е доста кратък, но също доста сладък. Дизайнерските детайли, като широка лента и извити, отгоре зашити джобове, изваждат тези от територията на велосипеди и гарантират, че няма да се заблуждават за спалнята. Тъканта е смесица от органичен памук, тъкан и еластан за разтегливост.

3 - Прана Одри Кратка

Прана Одри Кратка. Снимката е предоставена от Pricegrabber

Inseam (размер S): 3 инча

Ще трябва да изглеждате добре на север от вашите колене, за да намерите оригиналните шорти на Prana. Това са много елегантен стил, изработен от бързосъхнеща материя и предназначен за потни тренировки. Те идват в основно черно-бели (за наистина смели!), Но също и някои нови, забавни цветове всеки сезон.

4 - Шорти Зоба Асана

Зоба Асана Кратка. Снимката е предоставена от Zobha

Inseam: 3 инча

Тези малки шорти са оживени от няколко детайла на дизайна, като декоративната цветно блокирана лента. Малкото плъзгане на слайдовете ги отвежда от територията на пистата за велосипеди в по-спокойна атмосфера.

5 - Хайд Христей Къса

Хайде Христей Къса. Снимката е предоставена от Хайд

Inseam (размер XS): 3 и 1/2 инча

По-къси къси къси, с функционални джобове и сладки връзки в отворите на краката. Изработена от екологичен памук с леко натискане на панделка за по-малко вдлъбнатина, отколкото вариантите по-горе.

| Повече ▼

6 - да присъстват практикуващи шорти

да присъстват на жените шорти. Снимката е предоставена

Inseam: 4 инча

Наклон на бедрата и в малко по-просторна зона са практическите къси панталони. Classic има джобове, шнур, страхотни цветове и еластична тъкан. Ако харесвате панталоните си, тези шорти ще бъдат тези за вас.

7 - Атлети Клекботи Бермуди

Атлети Кътбоути Бермуди. Снимката е предоставена от Athleta

Inseam: 10 и 1/2 инча

Athleta има някои по-къси шорти, които може да ви харесат, но Kickbooty Бермудите се отличава в разрез (не е супер здраво) и дължина (не е супер късо). Те също така имат по-широко отваряне на крака, така че изглеждат малко като прекъсната версия на обувката за йога. Което, идвам да мисля за това, не е лоша идея.

| Повече ▼