Аткинс Хранене и снек барове Преглед на продуктите

Вкусът, текстурата и видовете аткинс барове за ястия и закуски

Аткинс барове са на разположение в храна, закуска и наскоро добавени Harvest Trail барове. Тези три вида барове идват с различни вкусове. Опитах само един вид сутрешен бар ("Cinnamon Bun") и открих, че е почти непоносимо сладък. Това е основното ми възражение срещу всички барове на Аткинс, въпреки че тези, които са по-скоро като бонбони, не ме притесняват толкова много.

Но нещата може да са се променили, тъй като този аромат вече не е достъпен. Предполагам, че хората, които са в най-голяма опасност да намерят неприятно ниво на сладост, са онези, които от известно време не са захари.

Тест за вкус на Аткинс барове

Нетни въглехидрати : Барите обикновено съдържат 2 или 3 въглехидрати "Atkins Net Count" на бар. Няколко от баровете имат повече.

Хранителна информация и информация за съставките на базите на Аткинс

Плюсове на Atkins хранене и закуски барове

Недостатъци на Аткинс ястия и закуски барове

Хранителна информация и описание на съставките за Аткинс барове

Долния ред

Преди дванадесет години, когато отидох на първата диета с ниско съдържание на въглехидрати, опитах различни протеинови барове . По това време баровете на Аткинс вкусоха ужасно. Въпреки това, аз съм щастлив да съобщя, че са се подобрили много. Това е особено чудесно, защото толкова много от ниските въглехидрати на пазара съдържат малтитол (Забележка: тъй като съм написал този преглед, малтитол е бил в някои от баровете, така че прочетете внимателно!) Също така е хубаво, когато мога да ги намеря в моя местните магазини. Аткинс баровете отговарят на двата критерия. Единственото ми истинско възражение е нивото на сладост.

източник

Мендоса, Дейвид. "Нетни въглехидрати". 13 май 2005 г. Mendosa, com . 22 юли 2007 г.