Безлепният Великденски бонбони за 2018 г.

Чудите се коя безглутенова великденска бонбон е на разположение тази година, за да поставите в кошницата си за Великден (или да се забавлявате)? Ето списъка на безглутенови Великденски бонбони. Както ще видите по-долу, има много опции, които можете да използвате, за да направите наистина хубава кошница от Великден без глутен.

Освен ако не е отбелязано друго, тези производители смятат, че съдържат по-малко от 20 части на глутен, което ги прави "без глутен", съгласно юридически приетата дефиниция на Администрацията по храните и лекарствата на САЩ.

Една бележка: Изглежда има много дебати всяка година дали Cadbury Creme Eggs са без глутен или не. В САЩ продуктите на Cadbury Easter са произведени от Hershey's, които не считат, че те са без глутен, поради потенциалния риск от кръстосано замърсяване с глутен в производството.

Обаче яйцата изглежда не съдържат глутенови съставки . (В Hershey ще се посочат всички съставки, съдържащи глутен на етикета.) Те се произвеждат в завод, който също обработва дървесни ядки и фъстъци, но не и пшеница. Независимо от това, внимавайте с Cadbury Creme Eggs, защото Hershey's не ги счита за безглутенови - въпреки безопасното звучащи съставки, те могат да съдържат следи от глутен.

Без Глутен Великденски бонбони

Ето списъка на безглутенови Великденски бонбони. Ако се чудите за състоянието на глутен на продукт от бонбони, който не фигурира в този списък, трябва да можете да намерите информация за него в този подробен списък с бонбони без бонбони .

Отново тези бонбони се считат за свободни от глутен до по-малко от 20 части на милион . Ако имате въпроси относно конкретен продукт, свържете се с производителя.

Великденски бонбони, които не са без глутен