Африкански факти за храненето на кифлички

Калории на английски мъфини и ползи за здравето

Много здравословни яденици избират английските кифли със здравословна сутрешна храна, защото смятат, че това е по-хранителен избор от хляба. Калориите са едни и същи, но има някои начини, по които можете да направите английски кифли един умен избор, независимо кога сте решили да го ядете.

Африкански факти за храненето на кифлички

Една порция английски кифли е един пълен кифли (и горната и долната).

Продуктите обикновено се пекат без нездравословни трансмазнини или наситени мазнини , като много популярни сутрешни печени продукти и също така не са значителен източник на захар. В типичен английски кифла има:

Хранителни факти за различни английски кифлички

Най-популярните видове английски кифли са стандартният сорт, който ще намерите в хлебопроизводството или хлебопроизводството. Марки като " Байес" и "Английски кифли" на Томас са добре известни със своите правоъгълни кутии. Има различни разновидности, от които да избирате, а данните за храненето варират за всеки от тях, според USDA.

Английските мъфини са по-здрави от хляба?

Единичен парченце бял хляб осигурява около 70 калории, 2 грама протеин, 13 грама въглехидрати, един грам мазнини и около 1 грам диетични фибри. Така ли са английските кифли по-здрави? Не е така, ако сравнявате подобни размери. А половината английски кифла (половината от размера на сервиране) е със същия размер като парче хляб.

Независимо от вашия избор, обаче, има начини да направите своя хляб или английски кифли по-здравословен. Първо, изберете цял сорт зърно. Цели зърна са добър източник на фибри . Фибрите предлагат няколко ползи за здравето, но това е особено полезно, ако се опитвате да гледате талията, тъй като тя помага да ви задържат за по-дълъг период от време след хранене.

Можете също така да гледате какви са вашите хляб или кифлички. Топините са много по-склонни да повлияят на талията ви от хляба.

Съхранение на английски кифли

Целофан обвивката, използвана от популярните английски кифла марки, може да направи за съхранение неприятности. Повечето пакети не могат да се върнат отново. Така че производителите предлагат да се използва затваряща се пластмасова торба, за да се увие хлебният продукт след отваряне Предлага се и хладилна техника.

Английските кифли могат да бъдат замразени. Отново преместете английските кифли в пластмасова торбичка и ги поставете във фризера. След това извадете, както е необходимо, и отново загрявайте в микровълнова печка, тостер или фурна.