Хакове за това, когато забравите да носите крачкомера

Не забравяйте края на пържола, когато забравите да носите Fitbit

Какво можете да направите, когато откриете след здравословно ходене, че сте забравили да носите своя педометър или фитнес група или откриете, че батерията е мъртва? Ако сте пристрастени към това, да правите целите си за фитнес тракери всеки ден и да имате непрекъсната серия от 10 000 стъпки на ден , може да сте затруднени да откриете, че сте направили стъпки, които не се броят.

Какво да направите, когато забравите крачкомера или фитнес групата

Когато знаете, че сте поставили мили, може да се наложи да прибягвате до една от тези тактики, за да запазите жизнения си стремеж.

 1. Активирайте приложението си за достъп до данните за стъпките на мобилния ви телефон : В приложението Fitbit добавете Fitbit MobileTrack като устройство. Това ще позволи на приложението да използва вградения чип на акселерометъра на телефона и да покаже данните си. Отворете "Профил", "Настройване на устройството" и изберете "MobileTrack". Други марки марки за фитнес сайтове могат да имат подобна функция.
 2. Запишете упражнението с приложението или таблото за управление: Fitbit и някои други проследяващи устройства ви позволяват да регистрирате ръчно упражнения, които не са проследени с тракера. Това може или не може да се добави към общия брой стъпки. Това се прави с Fitbit за някои цели, но няма да се прехвърля към някои приложения на трети страни, където може да се занимавате със състезания или да печелите награди . Може да искате да оцените липсващите стъпки, като знаете стъпките си на миля .
 1. Просто ходете повече: Поставете устройството си и се движете. Още няколко километра вероятно ще ви помогнат добре, освен ако не сте завършили дистанционно обучение или истински маратон.
 2. Денс: Уморен ли сте от ходенето? Поставете тракера, поставете мелодията и танцувайте. Движението на ръката и тазобедрената става може бързо да стъпи нагоре по стъпалата.
 3. Вълнете вашите ръце във въздуха : Много фитнес групи могат да бъдат подмамени в записването на много стъпки, ако използвате енергично движение на ръката, независимо дали ходите или не. Експериментирайте с лентата или крачкомера. Ако сте прекалено уморени за работа, това може да стане.
 1. Колоездене: Когато вече сте ходили до краката си, опитайте да седите и да карате велосипед с вашето устройство, прикрепено към вашата обувка. Не всички крачкомери и фитнес-ленти броят движението на движението като стъпки. Опитайте да позиционирате педометъра върху маншета на чорапите, ако не го направите на обувката. Колоезденето тонизира противоположните мускули на краката, които вървят и вървят, и това е добра част от цялостната фитнес програма.
 2. Играй с Pooch: Прикрепете крачкомера си към яката на кучето си и играйте улов. Няма да ви износва, ако кучето ви върне топката с всеки удар. Устройството ви може да не пресмята стъпките на кучетата, които са същите като при човека, но може да се доближи до вашия номер на изгубената стъпка. Внимателно, обаче, или вашето куче може да иска собствения си педометър за домашни любимци .
 3. Решение на мама за футбол: Прикрепете своя педометър към вашето дете, докато той отива на футболна или баскетболна тренировка. Предложете награда за записване на повечето стъпки, докато скачате въже, снимате обръчи, играете Wii или танцувате с DDR. Не е нужно да се чувствате виновни, тъй като всички те са чудесни неща, които децата ви трябва да правят за собствената си физическа активност .
 4. Приятели и семеен план: Уморен си, но може би някой друг е готов да се движи. Предайте го на приятел или любим човек, който е готов да ходи, да тича или да се качи на неблагодарна.
 1. Чужденците в салона или пистата: Запишете случайно човек на бягащата пътека във фитнеса, за да го носите по време на тренировката. Може да искате да предложите съвет, когато ви го върнат.
 2. Роботи на спасението: Огледайте се около вас. Какви джаджи или уреди имате, които биха могли да симулират ходене, така че не трябва? Вентилатори на тавана. Разтегателни столове. Ще трябва да експериментирате. Един човек съобщи случайно отпадна нейната в сушилнята и записва много стъпки. Ако се опитате да го направите, го увийте добре с тампони в цип или джоб с цип и поставете сушилнята в режим на суха въздушна сушене.
 3. Да откраднеш стъпките на някой друг: Ако имаш приятел, който не е толкова обсебен от целта, колкото си и който носи и марката си за тренировка за фитнес, помоли да го заснемеш за момент. Свържете го с профила си и откраднете стъпките му за деня. Върнете го обратно и след това свържете своя собствена програма за проследяване. Това може да не работи с всеки крачкомер. Някои от тях със задна дата ще признаят вече постигнатите за деня стъпки, а други ще покажат само стъпки, след като го свържете с профила си.

Словото от

Страхотно е да бъдете мотивирани от вашия фитнес инструмент и да правите вашата цел за всеки ден, но това носи риск от демотивиране, когато не записва всичките ви усилия. Ако не успеете да постигнете целта си за деня, важно е да преминете през това разочарование и да продължите да сте активни всеки ден. Не се провалихте - технологията просто не го записа. Вашето тяло все още се възползва от стъпките, които сте предприели. Използвайте фитнес инструмента си, за да се движите повече, да седите по-малко и да постигнете минималната препоръчителна сума за упражнения всеки ден.