14-те най-добри подаръка под $ 25 да купуват за бегачи през 2018 година

Ако търсите евтин подарък за бегач , разгледайте този списък с перфектни подаръци, които участниците ще харесат.

Това първокласно ключово верига прави фантастичен подарък за бегача в живота ви. Изработени от твърд бронз, медальонът 26,2 ще им даде ежедневно напомняне за постиженията им и ще покаже любовта им към бягството. Предлага се и с 13.1 половин маратонов медальон.

Това малко, но мощно фенерче е идеално за бегачи, които се движат в условия на слаба осветеност. Лек и лесен за носене, неговата изключително ярка LED крушка продължава 72 часа на две AAA батерии.

RokBANDS са многофункционални ленти, които можете да носите като лента за коса, дебела или тънка коса, scrunchie, чанта, маска, шал или маншет. Всяка RokBAND е изработена от полипропиленова микрофибърна тъкан, която отвлича влагата от тялото ви, за да ви охлади, когато е горещо и топло, когато е студено. Налични в 18 различни цвята, те съдържат много забавни и вдъхновяващи фрази като "ще тичам за вино", "ритник асфалт" и "вярвам".

Крайната посока FastDraw Extreme може да поддържа течностите студени, независимо от температурата. Неопреновата лента, която обвива бутилката, предпазва течността от затопляне, като същевременно предпазва ръцете от студ. Бутилката също така разполага с отделение с цип, което може да държи ключове, пари или енергиен гел .

Този календар е идеалният начин да получите съвети, които вдъхновяват циркулярни кавички, както и мотивиращи се изображения всеки ден.

Вдигнете тези бирени бирени очила, за да приготвите любимия си бегач. Това 20-нанометрово стъкло, гравирано с един от трите уникални дизайна (женски бегач, мъжки бегач и I Love Running), прави перфектния подарък за бегач и чудесно допълнение към бара.

Ако предпочитате стенния календар, този от Runner's World също е пълен с вдъхновяващи, красиви изображения, съвети и кавички.

Пътниците на дълги разстояния трябва да се хранят по време на техните писти и тези Jelly Belly Sport Beans са сладък и удобен вариант. Налични в шест различни вкуса, те са страхотно зареждане.

Винаги съм с нетърпение да получа всеки месец моето копие от "Светът на бегачите" по пощата. Независимо дали вашият бегач е начинаещ или опитен бегач, той или тя ще хареса информацията и мотивацията в това списание.

Полумаратон или Пълна маратонска коледна украса

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Тези очарователни 13.1 и 26.2 орнаменти ще помогнат на бегачите да си спомнят за половината или пълния си маратон всяка година по Коледа .

Ако вашият любим бегач се оплаква от мехурите на краката си, тези injinji чорапи са перфектно решение. Като ръкавици за краката ви, тези иновативни "чорапи" помагат да се предотвратят мехурите на краката, като се управлява влага между пръстите на краката и целият ви крак и елиминира триенето на кожата на кожата. Тютюнът CoolMax отвътре изсушава влагата бързо изсъхва и диша добре, което прави тези чорапи идеални за маратони и за дълги разстояния.

Масажните топки могат да помогнат за намаляване на напрежението и увеличаване на кръвообращението, а топките за мини масаж са идеални за използване на гърба, краката или навсякъде, където чувствате напрежението. Бегачите могат да ги използват, за да релаксират болезнени и напрегнати мускули след тежки тренировки и дълги писти.

Тези преносими маркучи за душ за пътуване са перфектни, ако трябва да се освежите след тренировка, но нямате време да се прибера вкъщи. Те са безопасни за използване на цялото ви тяло и ще ви оставят да изглеждате чудесно и миришещо чисти. И ако принадлежите към фитнес, кърпичките са чудесен начин да почистите оборудването преди или след като го използвате.

Ampipod микропакета е идеално размерен да носи ключове, парични средства, енергийни гелове или iPod mini, нано или Shuffle. Тя захваща здраво и торбичката лежи върху вътрешната страна на лентата на талията , което позволява на бегач лесен достъп до съдържанието.