7 интелигентни предварителни тренировки и закуски

Върнете се за упражнения! Страхотно е да се ангажирате да работите, но не забравяйте колко важно е това, което ядете предварително. Диетата и упражненията вървят ръка за ръка. Ето седем предварително тренировъчни храни, които ще подхранват тренировката ви, без да ви претеглят.

Съвет: Управление на времето

Опитайте се да ядете час-два преди да упражнявате, така че тялото ви да има време да смила храната.

Мненията варират по въпроса дали е добре да се упражнявате на празен стомах: Някои хора казват, че можете да изгорите повече мазнини по този начин, докато други го наричат ​​абсурдно!

В крайна сметка направете това, което работи най-добре за вашето тяло. Ако не сте гладни рано сутрин и се чувствате добре след упражнения, отидете за него. В противен случай се придържайте към интелигентни опции, като изброените по-долу.

Протеинови барове (с точните калории)

Пазарът е наводнен с протеинови барове, а някои са по-добри от други. Винаги проверявайте етикетите на хранителните вещества и внимателно проверявайте дали има само една порция в бара.

Освен ако не сте сериозен готвач, който е на път да изгори стотици и стотици калории, избягвайте закуска на барове с над 300 калории. Склонен съм да отида за барове, които имат около 200 калории и най-малко 10 грама протеин. Аз съм фен на Quest барове, които идват в толкова много вкусни вкусове, от червения кифли до шоколад Чип бисквитка тесто.

Вземи лъжичката на тези барове , плюс още четири добри подбора!

100 калории опаковки от ядки

Ядките съдържат много от хранителните вещества, необходими за подхранване на физическите дейности. Някои ядки, като бадеми, дори могат да ви помогнат да отслабнете ! Но те са доста калорични. Ето защо обичам опаковките с контролирана порция, всяка със 100 калории.

Лесно можете да отидете на борда, ако нямате предварително измерени порции! Тези опаковки се сдвояват добре с плодове с високо съдържание на фибри, като (любимите ми) ябълки Fuji.

Банан с фъстъчено масло

Бананите са BFF на упражнения. Те съдържат добро количество глюкоза, известно още като мускулно гориво. И калият в бананите не се съхранява в системата твърде дълго, затова можете да го използвате по време на тренировката. Смесете малко количество фъстъчено масло (около 1 супена лъжица) и се насладете. Сега сте готови да вдигнете някои тежести!

Гръцко кисело мляко без мазнини с плодове и семена от чиа

Тази закуска е страхотно! Не само това е вкусно, но и включва и трите макронутриента. (Macro какво? Нека обясня ).

Киселото мляко е пълна с протеини, плодовете съдържат въглехидрати, а семената от чиа осигуряват здравословните ви мазнини. Boom. Вместо семена от чиа, можете да ги смесвате в супена лъжица нарязани ядки. Променете го, точно както правите с кардио и силово обучение!

Направи си сам

Лъжицата може да бъде идеалната предварителна тренировка, стига да сте умни за това как я изграждате. Някои гладки са дистрибутори на диета, дегустирани, пълни със захар и мазнини. Бъдете наясно с тези, продавани в магазините за разкрасяване! Вашият най-добър залог е да разбиете вашите собствени фъстъци у дома, като използвате истински плодове, бадемово мляко и др.

Овесена каша

Правилният вид овесени ядки - мислете за стомана или старомоден, а не захарен минерален овес - е идеален преди тренировка. Пълнозърнестият овес освобождава въглехидратите бавно във вашата система, така че останете заредени за известно време. Прости въглехидрати като кифлички и бял хляб, от друга страна, причиняват нежелан скок и неизбежен спад на кръвната захар.

Охладените овесени ястия са особено подходящи за това, защото те не се чувстват толкова тежки, колкото оризът, който се приготвя горещо. Дайте им изстрел!

Бъркани яйца бели с намалено мазнини сирене

Това нискокалорично мини хранене е идеално, ако се нуждаете само от малко протеин. Можете дори да направите това в микровълнова печка !

Просто хвърляйте съставките заедно в чаша и ядки, докато не се поставят. Ако само работата беше също толкова бърза и лесна.

Чудите се какво да ядете след тренировка? Аз те покрих !