6 начина да не бъдеш мързелив бегач

Как да се измъкнем от дивана

Въпреки че бихме искали да кажем, че нашият натоварен график или липсата на енергия е нашето извинение, че не работи , понякога виновникът е просто мързел. Ако имате работа с случай на "лазъците", ето някои начини да го прокарате и да излезете там, за да тичате.

1 - Запишете се за състезание.

Състезанието на календара ще помогне да подобрите мотивацията си, както и качеството на вашите писти. Ще работите малко по-трудно по време на повтарянето на хълмовете си или на претоварването, когато знаете, че имате раса. Мисленето за създаване на нов PR или спечелване на награда за възрастова група може да бъде само стимул, който трябва да се движите.
Вижте също: Как да намерите местни раси

2 - Говорете с вашите приятели за това.

Кристофър Фучър

Не се страхувайте да се свържете с вашите приятели и членове на семейството, които също тичат и ги помолете за помощ. Шансовете са, че те също се борят с пристъпи на мързел. Ако вашите стъпки и графици съвпадат, правете планове да се съчетаете, за да можете да се приближавате до потенциала си.

Ако това не помогне, можете да планирате да се държите отговорни, като проверявате периодично чрез имейли или телефонни обаждания. Дори и вашите приятели или членове на семейството да не се кандидатират, все още можете да им кажете за вашите планове. Знаейки, че някой може да ви попита: "Как бяхте ти?" може да ви даде мотивацията да ставате от дивана.
Вижте също: Намиране на текущи партньори

3 - Предефинирайте своя ход.

Снимка: Zia Soleil
Друг трик, за да победи "протичащите блажи", е да предефинирате своя план. Вместо да си мислиш: "Уг, трябва да бягам днес", опитайте се да го обърнете и да кажете: "Имам късмет, че ще отдъхна от моя луд работа и семейния живот и ще тръгвам днес." Изведнъж тичане вече не се чувства като скучна работа.

4 - Помислете за времена, когато не сте успели да бягате.

Comstock Изображения
Всички сме преживели период, в който нещо - болест, нараняване или бременност - ни попречи да бягаме и ние копнеем за деня, в който ще бъдем освободени да бягаме отново. Спомнете си как си си казал: "Никога повече няма да работя като даденост!"? Напомнете си как се чувствате през този период и какъв подарък е той да може да тича.

5 - Бягайте сутрин.

Южен запас

Много по-лесно е да се разочароваш, след като работиш цял ден и просто искаш да се сринеш да бъдеш мързелив бучка на дивана. Планирайте да се събудите малко по-рано и да бягате сутрин, за да можете да избягвате да давате мързеливи по-късно през деня. Допълнителен бонус, който ще бъде по-енергичен и по-продуктивен през деня. Може да е нереалистично да се опитвате да бягате или да тренирате всяка сутрин, но ако се стремите за две или три сутринта седмично, можете да установите солидна сутрешна навика.
Също така вижте: Съвети за работа на сутринта

6 - Направете сделки със себе си.

Pinnacle Pictures

Ако никоя от тези стратегии не работи, опитайте се да сключите сделки със себе си. Кажи си, че ще продължиш 10 минути и ако наистина не искаш да продължиш, можеш да спреш. Вероятно ще искате да продължите да бягате. Или направете обещание, че след солиден месец редовно ще се лекувате с педикюр , масаж или друга награда.

Също така вижте: Съвети за да останете мотивирани
5 начини за празнуване на текущия си прогрес