Как да намерим действащи партньори

Останете мотивирани да бягате от бягане с други

Ако обикновено се управлявате от себе си, вие изпускате много от ползите от груповото изпълнение , като подобрена мотивация и по-добро представяне. Ето някои начини, по които можете да опитате да намерите управлявани приятели.

1 - Намерете местен текущ клуб.

Асцендент Xmedia / Стоун / Гети изображения

Разгледайте клуба на пътниците в Америка, за да намерите най-близкия до вас клуб. Много от уебсайтовете на тичащи клубове имат форуми или бази данни, в които членовете могат да публикуват заявки за работа на приятели. Можете да сканирате постове и да видите дали някой отговаря на вашите темпове и графика. Можете също така да отидете на групите си, за да намерите бегачите по свое усмотрение.

2 - Проверете в местния магазин.

Цифрова визия

Много от тях предлагат групови тренировки, обикновено безплатни, които започват и завършват в магазина. Дори и да не хостват, служителите са част от текущата общност и вероятно ви предлагат местни текущи групи. Те също могат да имат публикации в бюлетината от хора, които търсят партньори.
Също така вижте: Как да намерите локални текущи магазини

3 - Попитайте във Вашата фитнес зала или здравен клуб.

Андерсен Рос

Някои фитнес зали имат клубове или регистрации за изпълнение на партньори. Проверете техния бюлетин за съобщения или регистрации за водещи клубове или текущи партньори. Ако фитнесът ви не предлага нещо такова, попитайте дали е добре, ако публикувате бележка, в която се казва, че търсите буен приятел. Тъй като публиката е настроена към хора като вас, вероятно ще намерите някой.

4 - Намерете програма за обучение на благотворителна група.

Линда Спилърс / Гети изображения

Много организации с нестопанска цел предлагат коучинг и покриват разходите за състезания в замяна на усилията Ви за набиране на средства. Ще срещнете много други бегачи и се надявайте, че ще намерите няколко от вашето фитнес ниво и тренировка. Най-големите програми с много места в страната включват: екипът на Обществото за левкемия и лимфом в обучението и определянето на американското изследване на раковите заболявания.

5 - Намерете работеща група за Вашия интерес.

Зия Солейъл / Икона / Гети

Ако сте майка, вижте mOMMYrun.com, безплатна ходене / бягане за майки от всички възрасти и етапи (и техните деца), за да разберете за организираните писти във вашия район. Ако искате да използвате метод за изпълнение / разходка , разгледайте групите за обучение на Джеф Галоуей.

6 - Регистрирайте се за местно състезание по пътищата.

Жълто куче продукции / Getty

Много състезания предлагат безплатни групови тренировки за регистрирани участници. Ако тренирате за определено състезание, проверете уебсайта на състезанието, за да видите дали има планирани организирани тренировки. Дори и да не предлагат организирани тренировки, може да срещнете някои нови играчи по време на състезанието или след него.

Още: Как да намерите местни пътни състезания

7 - Проверете фитнес сайтове за запознанства.

Снимка с статив

Ако търсите текущ партньор и също така възможна романтична връзка, регистрирайте се в уебсайт за запознанства за хора, които обичат да работят като RunningSingles.com или FitnessSingles.com. Можете да преглеждате профилите на участниците в района си и да изберете кой искате да срещнете.

Също така вижте: Как да намерите романтика чрез бягане

8 - Доброволец на състезание по пътищата.

Салах Малкави / Гети изображения

Даването на време на състезание по пътищата е чудесен начин да се срещнете с хората в местната ти общност. Докато седнете на масата за регистрация или раздавате чаши за вода, вероятно ще срещнете други състезатели, които също могат да търсят пуснати приятели.

Вижте също: 5 начина да бъдете по-социален бегач

9 - Набиране на бегачи по време на работа.

Пол БрадбъриГети

Попитайте наоколо по време на работа и вижте дали някой се интересува от бягане преди работа, по време на обяд или след работа. Вижте дали някой от колегите ви е заинтересован да се обучават заедно за местно състезание.