Профорд Treadmills са подходящи за вашия дом?

Марката ProForm неблагодарна се произвежда от Icon Health and Fitness, която е един от най-големите производители на фитнес оборудване в света. Линията ProForm се състои от по-ниски цени на бягащите пътеки като цяло, но те също така разполагат с някои модели на средни цени. Често ще ги видите продавани на масовия търговец на дребно като WalMart и Costco. Тези търговци на дребно често ще носят модели на различни ценови нива от $ 500 до $ 1200.

качество

ProForm са съвместими с тренировъчната система iFit и разполагат с вграден видео екран или таблетен държач, така че можете да свържете собствената си таблетка за достъп до iFit. С iFit получавате тренировки, задвижвани от Google Карти, а скоростта и наклона на бягащата пътека ще бъдат коригирани така, че да съответстват на терена на избрания маршрут. Имате също така достъп до персонализирани тренировки и фитнес съдържание. Това обаче изисква отделен абонамент.

Купувачите трябва да проверят мощността на двигателя (CHP), за да видят дали наистина се пазарят. При избора на бягаща пътека във всеки ценови клас обърнете повече внимание на тази с по-добър двигател. Заслужава си да купите леко използвана бягаща пътека с двигател с по-висока конски сили, отколкото да купувате нова бягаща пътека с двигател с по-малко от две конски сили за същата цена. Банкоматите, които продават под $ 1000, вероятно са приемливи за ходещите, но не и за бегачите.

Модели

Следните модели ProForm не са включени в списъка от 2018 година.

Преустановени модели

Може да намерите други модели, които все още се продават в магазините.

Преустановеният модел ще носи гаранция и ще бъде подкрепен от производителя. Но по-новите модели може да имат актуализирани функции, които тези модели не използват. Тези модели са изпуснати от серията ProForm от 2016 г. насам:

Обслужване

Ако купувате ProForm бягаща пътека директно от производителя, те осигуряват безплатна доставка, финансиране и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Имайте предвид, че безплатната доставка е само за ограничаване и трябва да преместите неблагодарна на мястото си в къщата си и да я сглобите, освен ако не сте закупили и домашно монтажно обслужване. Интернет страницата на ProForm има лесни за употреба инструкции за извършване на някои основни дейности по поддръжката и ремонта .