7-те най-добри енергийни джибри да купят през 2018 година

Заредете интензивната тренировка със силата, от която се нуждаете

Един от най-важните и често най-трудните аспекти на тренировъчната рутинна или атлетична конкуренция е оптимизирането на горивото. Вие не искате да губите енергия, когато сте на велосипедната част на триатлон, защото не можете да донесете банан, но също така не искате да се разболявате, защото сте яли прекалено много преди тренировка. Това е труден баланс.

Енергийната дъвка може да бъде перфектният начин да получите тласък на енергия и да получите на тялото си глюкоза, протеини, натрий, калий и дори кофеин, който трябва да продължи да работи безпроблемно. Тези малки, сладки закуски могат да ви дадат пикап преди или по време на дълъг сезон или състезание. За да ви помогнем да намерите подходящата енергия за дъвчене за вашата рутина, тук са нашите снимки.

Въпреки че много от енергийните дъвки съдържат само няколко съставки, като сиропи или захари, малцина могат да твърдят, че са органични. Но Honey Stinger Energy Chews може. Тези атлетични закуски са сертифицирани по USDA органични, с 95% органични съставки, включително органичен мед и концентрат от сок. Тези дъвчета също са с глутен, ядки, соя и млечни продукти.

Препоръчва се за употреба преди, по време на и след активността, Honey Stinger Energy Chews имат преобладаващо положителни отзиви за Amazon; 82 процента от рецензентите дадоха на продукта пет звезди и често сравняват "Сладки пръсти" благоприятно срещу други популярни дъвчета на пазара. Те са по-лесни за отваряне, те вкусват по-добре, дъвчат по-лесно, не са лепкави и нямат послевкус. Stingers са особено популярни сред бегачите. Много рецензенти са съгласни, че те са най-добри, въпреки че рецензенти определено не са съгласни за любимите си вкусове.

Една от най-широко използваните енергийни дъвки на пазара също е една от най-добрите сделки. Популярният 18-пакет на CLIF BLOKS позволява на спортистите да купуват голямо количество дъвче за малка цена на единица. Пакетът включва 18 опаковки от шест 33-калорични дъвки, които могат да се залепят в паниара за дълъг велосипед или да работят с къси панталони за половин маратон. Предлага се в 14 аромати, включително черна череша и цитрус, спортистите могат да се насладят на вкуса на тези енергийни дъвчета в движение.

Изработени от същата компания като популярните CLIF BARS, BLOKS се препоръчва да бъдат изядени 15 до 30 минути преди състезанието и на всеки 20 до 30 минути по време на бягство. Всеки BLOK има около 50 милиграма кофеин.

Този Amazon Best Seller идва с над 1000 рецензии и средна оценка от 4,5 звезди. Рецензенти отбелязват лекотата на ядене на BLOKS докато текат и полезния интензитет на кофеина, въпреки че тези дъвчащи могат да станат лепкави.

Когато пътувате с колоездене, е важно да поддържате темпото си и да се задържите. Не само, че се нуждаете от енергия, дъвкайте, но се нуждаете от енергия, която можете да отворите лесно, без да напускате седлото. GU Energy Chews са чудесна възможност за велосипедисти и са специално проектирани да се отварят с една ръка.

Изработени от една и съща компания, която продава популярните енергийни гелове за велосипедисти, тези дъвчета се предлагат в две порции ръкави от четири дъвчачки с 80 калории на порция. GU препоръчва да се яде пет минути преди състезание или тренировъчно пътуване и след това на всеки 45 минути на мотора. Тънката опаковка позволява лесно съхранение в панниер, чанта или велосипедна риза. GU Energy Chews са специално предназначени за спортисти с издръжливост и се предлагат в пет вкуса, със или без 20 мг кофеин.

Амазонските рецензии са широко положителни, тъй като много хора описват своя прекрасен опит с дъвченето на велосипеди или във фитнес залата. Хората харесват сравнително по-ниското ниво на кофеин в сравнение с други продукти, въпреки че някои хора казват, че дъвките ви карат да жадувате.

Подобно на CLIF BLOKS или GU Energy Chews, Gatorade Prime Energy Chews може да се използва за голямо разнообразие от атлетика и е особено подходящ за бягане. Амазонските рецензенти обясняват, че дъвчетата на Gatorade са особено полезни за джогинг или дълги писти и се справят добре с водата. Всеки ръкав съдържа шест дъвки, пълни със захари и витамини. Има четири вкуса, включително класически избори Gatorade като Cool Blue или Fruit Punch. Дъвчетата на Gatorade нямат кофеин.

Ако любимата ви част от Energy Chews е дъвкателната част, може да искате да опитате Neuro Gum Nootropic Energy Gum. Бездимната гума без глутен бързо доставя енергия с кофеин и витамини. Всяко парче дъвка има само две калории и около 40 мг кофеин и 60 мг L-theanine. Венците идват в опаковка от девет парчета и всяко парче може да продължи около два часа.

Амазонските рецензенти дават на продукта високи оценки, подчертавайки добрия вкус и липсата на нервност. Продуктът е популярен сред бегачи и състезатели, както и от студенти, които търсят нещо подобно.

Skratch Labs Плодове Капки Енергия Дъвчарите са чудесна възможност за всеки, който иска прост продукт. Дъвчетата на Skratch са безглутенови и вегетариански, като само шепа съставки включват захар, сироп от тапиока, концентрат от сок, пектин и сол. Простата рецепта е като свежа нова миксна комбинация за бегачи и туристи, които се нуждаят от бърз тласък на захар и кофеин, за да завършат изтощително изкачване. И за тези, които обичат да стоят далеч от изкуствените съставки, вкусът в това се получава от плодове и пектин, а не желатин като повечето други дъвчащи.

Всички енергийни дъвчета наподобяват бонбони по някакъв начин - те са дъгообразни, сладки и ароматизирани с плодове. Но само една популярна дъвка е всъщност направена от компания за бонбони. Спортните зърна на Jelly Belly са забавен и ефективен начин да увеличите енергията си във фитнес залата, на бягство или с каквато и да било дейност. Обикновените торбички Jelly Belly могат да се консумират 30 минути преди тренировка и да съдържат 25 грама въглехидрати, кофеин, електролити и витамини В и С. Продадени в 24 или 48 опаковки, спортните зърна могат да се предлагат в един аромат или разнообразие от торби с опции като плодове, плодове, зелена ябълка, лимон и портокал. Ревютата на този продукт подчертават доколко добре спортните бобчета работят по продължителни писти или колоездачни пътувания, заради продължителността на последствията. Спортните бобове вкусват страхотно и могат да се консумират лесно. Единственият рецензент, който споменахме, е, че те трудно могат да дъвчат в студените дни.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .