Топ следи за тренировки

За бегачите, които се нуждаят от здрав офроуд треньор с добавена теглителна сила, тези обувки предлагат голяма сцепление, стабилност и издръжливост. Купете тези обувки, ако пътувате извън пътя или в лошо време и се нуждаете от допълнителна тяга, по-трайна горна част и по-дебела подметка.

1 - Обувки за бягане на пътеките на Брукс

Обувки за бягане на Брукс Каскади. фото с любезното съдействие на PriceGrabber

Тази обувка има силна подкрепа, балансирана с омекотяване - системата за затваряне на HydroFlow "абсорбира шока, стабилизира крака и връща енергия". Това също стабилизира крака и свежда до минимум прекаленото учение. Също така е водоустойчива, тъй като трябва да бъде обувка за пътеки.

2 - Обувки за северно лице

С любезното съдействие на Амазонка

Северното лице прави разнообразие от бегачи състезателни на конкурентни цени с изграждането и характеристиките на агресивен ултра-бегач от горната част на Gore-Tex до SafetyLeech Guard ™.

3 - Младежки пътеки

С любезното съдействие на Амазонка

Montrail Trail Runners са леки, стабилни пътеки за обувки. Има модели, които осигуряват контрол на движението за прокатори и модели, създадени за топло време и високи мили.

4 - Обувки за тренировки Lafuma Trail

С любезното съдействие на Амазонка

Обувките Lafuma Speed ​​Trail са предназначени за сериозния бегач на трасето. Системата Twin Lace ви позволява да се наслаждавате на горната и долната част на обувката, което е чудесно за тези с широки / тесни крака. Подплатата Vibram осигурява чудесно сцепление на хлъзгав или скалист терен и горната част на отвора е дишаща и бързо сушене за ежедневна употреба.

5 - Обувки за тенис

С любезното съдействие на Амазонка

New Balance прави разнообразие от пътеки във всяка ценова категория и стил. Те са достъпни както за мъже, така и за жени.

6 - Обувки за ваканционни пътеки

С любезното съдействие на Амазонка

Vasque има репутацията си, че прави големи ботуши за туризъм. Сега те са проектирали стабилен пълен с пътеки обувки за каране на скали и пътеки, които обичат да се движат бързо на краката си. Стабилни и пълни с теглителна сила, Vasque Runners са голяма стойност.

7 - Обувки за обувки Nike Air Trail

С любезното съдействие на Амазонка

Trail running shoes за всички сезони, всички условия на бегач, който изисква случайни или ежедневни офроуд иновации за пътека или път, който се движи към пътеката.

8 - Обувки за трениране на Asics Trail

С любезното съдействие на Амазонка

Asics предлага няколко пътеки, включително Gel-Eagle Trail, върха на безизходицата, предназначена да поддържа краката на бегач в неутрално положение дори и в най-неравномерен терен. Водоустойчива синтетична и мрежеста горна част за олекотена и защитна опора за охлаждане на мрежестата облицовка, за да отнеме влагата.

9 - Обувки за тренировки на Adidas Trail

С любезното съдействие на Амазонка

Страхотна пътека за тези, които се нуждаят от сцепление и добра, плътна форма. Супернова е предназначена за основно използване извън пътя, но може да се използва за движение по пътищата.

10 - Обувки за мотоциклетисти

С любезното съдействие на Амазонка

Merrell е известен със страхотни туристически обувки и сега има голямо разнообразие от пътеки. От ултра стабилната Mesa до лъскавата и пъргава Flash, вие сте длъжни да намерите перфектния бегач в архива на Merrell.

11 - Обувки за тенис на Teva Trail

С любезното съдействие на Амазонка

Ново на трасето на пазара, Teva има няколко от които да избирате. Изграждат се на трето място, предназначени да осигурят най-доброто прилягане и стабилност при всички следи, които осигуряват устойчивост на издръжливост на всички терени и износоустойчивост в продължение на мили от неравномерни пътеки.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.