Най-добри начини да получите горна тренировка на тялото с вътрешно колоездене

Важно е да го направите правилно. Ето как.

Напоследък няколко колоездачи и инструктори на закрито ме попитаха как могат да направят вътрешно колоездене по-голяма тренировка на цялото тяло, може би чрез използване на ръчни тежести или извършване на коремни упражнения по време на пътуването. Този интерес без съмнение произтича от това, което правят определени места: например, SoulCycle включва движения с леки дъмбери в края на тренировката; Плъзгачите на моторни лодки използват леко претеглена лента, за да направят къдрици с бицепс, преси, глави, трицепси и други подобни, към края на пътуването; и в различни бутикови студиа, които правят хора, които правят натискане срещу кормилото или други движения на горната част на тялото.

Кажи "Не" на тежести и калитеници на велосипеда

Докато аплодирам желанието на хората да получат пълна тренировка за тяло, закрит клас за велосипед не е подходящият момент или място за това. Ето защо: На първо място, това е достатъчно трудно за много вътрешни велосипедисти да поддържат правилната си поза по време на каране, така че ако добавите натискане на ръкохватките или бицепс къдри или надясно преси с тежести към уравнението, това е настройка за нараняване гърба, шията, бедрата или коленете). От друга страна, повдигането на тежести (1-5 паунда) за много повторения няма да изгради мускулна маса или сила ; трябва да използвате по-тежки тежести и да направите по-малко повторения, за да оспорите правилно мускулите си.

Що се отнася до идеята, че можете да получите истинска основна тренировка, като правите специфични дихателни упражнения , както чух някои инструктори, това е глупост. Да, ще позволите на коремните мускули да се свиват и да се разширяват, но само движейки се срещу въздуха, няма да изграждат или да изтласкват тези мускули.

Трябва ви съпротива за това. Същото важи и за вашите ръце: Докато можете да тонирате горната част на ръцете си и други често срещани неприятни места по време на тренировка за колоездене на закрито, няма да изградите значителна мускулна сила или изрязани дефиниции с вътрешно колоездене, дори ако трябва да вдигнете светлината тежести на мотора.

Рязане към Чейс

Нищо от това не означава, че не можете да направите вътрешна тренировка за колоездене с пълна тренировка. Вашият най-добър залог е да прекарате 10 до 15 минути след всеки клас, като правите упражнения, които са насочени към района, на който искате да работите; По този начин общата тренировка ще продължи само за един час, ако приемем, че сте организирали 45-минутна колоездене. Това е добре прекарано време!

Ето един поглед върху това, как може да се даде приоритет на този подход:

Ако искате да получите добра тренировка на горната част на тялото: Запазете го за след класа, когато тялото ви е напълно затоплено. Насочете се към тежестта на фитнес залата, където можете да изпълнявате правилно различни упражнения за изграждане на здравина в горната част на тялото .

Ако искате наистина да укрепите сърцевината си и да изградите мускулна дефиниция във вашия корем: Направете различни версии на дъската (предна дъска, странични дъски, дъски и т.н.), заедно с други резултати, произвеждащи аб упражнения .

Ако искате минимално, но ефективно и добре закръглено горно и долно тяло: Придържайте се с основни тренировки за тренировка . Това означава клякам, гръдни преси, трошене, преса за крака, натискане на ширина, трицепс натискане надолу и други подобни.

Друг вариант, който се предлага в някои здравни клубове и бутикови студиа: Хибридни (или ядрени) класове, в които можете да получите тренировка за закрито и упражнения по йога (или пилатес или скулптура или мат).

Те обикновено са доста близки до съотношението 50-50 колоездене към друг формат на тренировка за общо 45-60 минути (с други думи: 25-30 минути колоездене, последвано от подобно количество допълваща тренировка). Целта на тези класове е да ви дам две тренировки в една, но решаващият детайл е "другата" тренировка (йога, пилатес, абс и други подобни) се извършва от мотора. И така трябва да бъде за безопасност и ефективност.